Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
Milan Semen Milan Semen
Marmis d.o.o., distribucija programske opreme IBM
V podjetju Marmis smo iskali rešitev popolne prenove spletne strani. Začeli smo s seznamom zahtev in jih posredovali potencialnim izvajalcem. Po uvodnem usklajevalnem sestanku z BuyITC smo definirali še podrobnosti uporabniške izkušnje in v kratkem dobili osnutek odzivne spletne strani. Skozi ves proces smo tvorno sodelovali in upoštevali konstruktivne predloge izvajalca, sledila je populacija strani z vsebinami in slikovnim materialom ter prenos znanja, kmalu zatem pa je nova spletna stran šla v produkcijo. Odzivi publike so odlični, v ospredju je seveda uporabniška izkušnja, ki je najpomembnejši element katerekoli strani, na naši strani pa cenimo lahkotnost urednikovanja in fleksibilnost rešitve. Zaradi strokovnosti, odzivnosti in kakovosti BuyITC ekipe jih lahko toplo priporočimo vsakomur, ki si želi vrhunsko prisotnost na svetovnem spletu.
Marjan Korošec Marjan Korošec
Nova KBM d.d.
Naredili smo spletne strani, ki z ustrezno strukturiranimi vsebinami prispevajo k informiranosti o banki, predvsem pa o bančni ponudbi s poudarkom na sodobnih načinih poslovanja. Po ugotovitvah odziva uporabnikov smo dosegli predvsem večjo preglednost, boljšo informativnost in ažurnost urejanja vsebin. V fazi razvoja in lansiranja smo bili z delom izjemno zadovoljni.
Lojze Bertoncelj Lojze Bertoncelj
Mladinska knjiga Založba d.d.
Za sodelovanje z BuyITC smo se odločili že daljnega leta 2000 in za zaupanje, ki sta ga 'sevala' Christian in Aleš. V nekoga pač verjameš ali pa ne. Tako nismo imeli težav prepoznati ekipo BuyITC kot tisto, ki ji bomo po eni strani zaupali razvoj našega spletnega poslovanja kot smo si ga zamislili, in se po drugi strani pustili voditi. Osebno sem zadovoljen, da smo izbrali pravega in dobrega 'konja'. Zaupamo v rešitve BuyITC tudi v prihodnje. Dovolj dobro jih poznamo, da se lahko zanesemo nanje – na rešitve in sodelavce BuyITC-ja.
David Plošinjak David Plošinjak
Vodja sektorja za e-poslovanje Probanka d.d.
Za prenovo spletnega portala smo se odločili zaradi zastarelosti obstoječe rešitve in posodobitve spletne prisotnosti na trgu. Cilj je bila podpora enotnega vmesnika za urednikovanje obeh vej, interneta in intraneta, ki bo enostaven in zmogljiv ter bo zagotovil naše potrebe po rednem nadgrajevanju vsebine in ponudbe. V začetku prenove smo si glede obiskanosti želeli, da bi bilo čim več oseb, ki bi iskale bančno ponudbo, našle in obiskale tudi naše strani in se navdušile nad ponudbo ter da bi jih naš »izgled« privabil tudi k ponovnim obiskom. Po vzpostavitvi je bilo predvideno predvsem nadgrajevanje ponudbe (vsebine) seveda pa tudi tehnološke in "prikazne" nadgradnje. Menimo, da sta razvoj in vzpostavitev potekala usklajeno, "fer" in da smo oboji ob razvoju napredovali tako idejno kot tehnološko.
Zdravko Geržina, lastnik licence izbora za Miss Slovenije Zdravko Geržina, lastnik licence izbora za Miss Slovenije
Geržina Videoton
Pred sedmimi leti smo spoznali peščico mladih entuzijastov specializiranih za spletne predstavitve, združenih v podjetju BuyITC. Za sodelovanje smo se odločili zaradi njihovega profesionalnega odnosa do strank ter potrpežljivosti in prijaznosti do takšnih, ki nismo bili doma na internetnem področju. Zaupali smo jim ureditev spletne predstavitve uradnega lepotnega izbora MISS SLOVENIJE za MISS WORLD ter izvedbo internetnega glasovanja in humanitarne licitacije. Zato ker smo bili z že dosedanjim sodelovanjem in kvaliteto storitev BuyITC zelo zadovoljni in ker je podjetje v zadnjih letih zraslo v eno najnaprednejših in najprodornejših podjetij, ki nudi celovite E-rešitve, bomo sodelovali tudi v prihodnje. Prepričani smo celo, da bomo to sodelovanje še poglobili in ga razširili na naše ostale dejavnosti zabavne industrije.«
referenca/3091/Probanka-spletni-portal
referenca/3087/Posta-Slovenije-spletni-portal
referenca/3084/Nova-KBM
referenca/7330/KBM-Infond-d-o-o
referenca/7285/Zupan-d-o-o
referenca/3086/Ciciklub-Mladinska-knjiga
referenca/3092/Diss
referenca/7331/HSE-Invest-d-o-o
referenca/6518/Spirit-Slovenija-Javna-Agencija
referenca/3196/Simply
referenca/3094/Madness-Shop
referenca/3193/Borzen-VR-Dokumentacija
referenca/3199/Simobil-Vodafone
referenca/6519/KULeBIKE
referenca/3085/Borzadela-Najdi-si
referenca/3093/Otto
referenca/3197/BrokerJet-Sparkasse
referenca/6522/PS-Moj-Paket
referenca/6604/Marmis-d-o-o-distribucija-programske-opreme-IBM
referenca/6613/VaD-prodaja-in-podpora-informacijskih-tehnologij-d-o-o
referenca/3097/Asterija-Pravno-in-poslovno svetovanje
referenca/6521/Fabriella
referenca/3095/Imex Trade-B2B-in-B2C-spletna-trgovina
referenca/7035/Drustvo-lastnikov-gozdov-Tisa-Domzale
referenca/7036/Davcno-svetovanje-Alfa-Omega-d-o-o