Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
Jure Gnilšek Jure Gnilšek
Geodetski zavod Celje d.o.o.
Iz množice slovenskih ponudnikov spletnih strani smo že pred nekaj leti na osnovi objavljenih izdelkov izbrali najzanimivejše. Po prvih ponudbah in opravljenih razgovorih smo ugotovili, da si lahko od podjetja BuyITC obetamo najvišjo kakovost storitve in najmanj težav pri izvedbi. Odločilna je bila torej zanesljivost. Storitev je bila opravljena na visoki strokovni ravni in naša pričakovanja v marsičem celo presežena. Najpomembnejša vprašanja so bila rešena intuitivno, brez utrujajočih usklajevanj med naročnikom in izvajalcem. Kot naročnik lahko trdimo da smo na koncu dobili res točno to, kar smo želeli. BuyITC je podjetje ki zna odgovoriti na vse izzive še tako zahtevnega naročnika.
Omer Šabanović Omer Šabanović
Vodja marketinga, OTTO d.o.o.
Za sodelovanje s podjetjem BuyITC smo se odločili predvsem zaradi njihove reference (Neckermann). Cilj našega spletnega projekta je bil postavitev spletne trgovine s predpisanim korporativnim izgledom. Naloga je bila s strani podjetja opravljena, rešitev pa je prispevala k povečanju spletne prodaje. S storitvami BuyITC smo bili v celoti zadovoljni, vendar menim, da bi morale biti nekatere rešitve še bolje testirane pred vklopom v živo. Naše prihodnje sodelovanje je odvisno predvsem od zahtev lastnika domene iz Nemčije.
Zdravko Geržina, lastnik licence izbora za Miss Slovenije Zdravko Geržina, lastnik licence izbora za Miss Slovenije
Geržina Videoton
Pred sedmimi leti smo spoznali peščico mladih entuzijastov specializiranih za spletne predstavitve, združenih v podjetju BuyITC. Za sodelovanje smo se odločili zaradi njihovega profesionalnega odnosa do strank ter potrpežljivosti in prijaznosti do takšnih, ki nismo bili doma na internetnem področju. Zaupali smo jim ureditev spletne predstavitve uradnega lepotnega izbora MISS SLOVENIJE za MISS WORLD ter izvedbo internetnega glasovanja in humanitarne licitacije. Zato ker smo bili z že dosedanjim sodelovanjem in kvaliteto storitev BuyITC zelo zadovoljni in ker je podjetje v zadnjih letih zraslo v eno najnaprednejših in najprodornejših podjetij, ki nudi celovite E-rešitve, bomo sodelovali tudi v prihodnje. Prepričani smo celo, da bomo to sodelovanje še poglobili in ga razširili na naše ostale dejavnosti zabavne industrije.«
Jerica Škulj Jerica Škulj
Si.mobil - Vodafone
Pred leti smo želeli nadgraditi naš takratni WAP portal, in na razpisu smo izbrali podjetje BuyITC, saj so se predstavili najbolj profesionalno, imeli so najboljše reference, pa tudi ponudba je bila ugodna. Ker smo bili s sodelovanjem zadovoljni smo se odločili za uporabo BuyITC Content Management sistema tudi za objavljanje vsebin na Vodafone live! portalu ter pozneje še na spletnih straneh. S sodelovanjem smo zadovoljni tako glede odzivnih časov, profesionalnosti izvedbe zahtevanih rešitev, kot glede poslovnih pogojev.
David Plošinjak David Plošinjak
Vodja sektorja za e-poslovanje, Probanka d.d.
Za prenovo intraneta smo se odločili zaradi povečanja delovne prakse in uskladitve vsebinskih zadev banke na enem mestu (dokumentacije, obrazci, obvestila, portal...). Cilj je bila podpora enotnemu vmesniku za urednikovanje obeh vej, interneta in intraneta, ki bo enostaven in zmogljiv ter bo zagotovil naše potrebe po rednem nadgrajevanju vsebine in ponudbe. Glede obiskanosti spletnega portala si želimo, da bo čim več oseb, ki bo iskalo bančno ponudbo, našlo in obiskalo tudi naše strani in se navdušilo nad ponudbo. Ter da jih bo naš »izgled privabil tudi k ponovnim obiskom. Po vzpostavitvi je bilo predvideno predvsem nadgrajevanje ponudbe (vsebine) seveda pa tudi tehnološke in "prikazne" nadgradnje. Menimo, da sta razvoj in vzpostavitev potekala usklajeno, "fer" in da smo oboji ob razvoju napredovali tako idejno kot tehnološko.
referenca/3091/Probanka-spletni-portal
referenca/3087/Posta-Slovenije-spletni-portal
referenca/3084/Nova-KBM
referenca/7330/KBM-Infond-d-o-o
referenca/7285/Zupan-d-o-o
referenca/3086/Ciciklub-Mladinska-knjiga
referenca/3092/Diss
referenca/7331/HSE-Invest-d-o-o
referenca/6518/Spirit-Slovenija-Javna-Agencija
referenca/3196/Simply
referenca/3094/Madness-Shop
referenca/3193/Borzen-VR-Dokumentacija
referenca/3199/Simobil-Vodafone
referenca/6519/KULeBIKE
referenca/3085/Borzadela-Najdi-si
referenca/3093/Otto
referenca/3197/BrokerJet-Sparkasse
referenca/6522/PS-Moj-Paket
referenca/6604/Marmis-d-o-o-distribucija-programske-opreme-IBM
referenca/6613/VaD-prodaja-in-podpora-informacijskih-tehnologij-d-o-o
referenca/3097/Asterija-Pravno-in-poslovno svetovanje
referenca/6521/Fabriella
referenca/3095/Imex Trade-B2B-in-B2C-spletna-trgovina
referenca/7035/Drustvo-lastnikov-gozdov-Tisa-Domzale
referenca/7036/Davcno-svetovanje-Alfa-Omega-d-o-o