Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.

Z mladimi do novih rešitev

 
 
PKP_team
Podjetje BuyITC od februarja letos sodeluje s šestimi študentkami Ekonomsko-poslovne fakultete (EPF) in Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI), Univerze v Mariboru.

Delo poteka v okviru projekta Interdisciplinarni razvoj inovativnih rešitev za učinkovit digitalni marketing in donosno prodajo, ki je del projekta Po kreativni poti do praktičnega znanja preko Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije. Študentke EPF-a, Patricija Gavez, Tea Markotić, Tanja Franc in Špela Vodušek ter študentki FERI-ja, Marinka Krel in Monika Koležnik, s svojimi dosedanjimi izkušnjami, svežim znanjem in inovativnostjo delajo na optimizaciji obstoječih produktov ter razvoju novih. Študentke so vključene v sam proces razvoja produktov in se tako pobližje spoznavajo s konkretnimi projekti, komunikacijo s strankami in samim delovnim procesom. Z rednimi tedenskimi sestanki, ki jih vodijo delovni mentorji, se zagotavlja prenos idej in novega znanja ter spodbuja kreativno razmišljanje.

 

Pri projektu sodelujeta tudi dva pedagoška mentorja Samo Bobek iz EPF in Maja Pušnik iz FERI, ki študentke usmerjata, vodita ter jim omogočata delo v okviru prijavljenega projekta in sledita doseganju zastavljenih ciljev projekta.

 

Namen projekta je, da študentke s svojimi specifičnimi kompetencami produkte obogatijo tehnološko, funkcionalno in vsebinsko, BuyITC in njegovi partnerji pa si zaradi optimizirane uporabniške izkušnje zagotovijo konkurenčno prednost. Interdisciplinarnost tega projekta omogoča sodelovanje fakultet in podjetij z drugimi organizacijami z gospodarskega ali družbenega področja, ki je danes, v času krize, več kot dobrodošla.

 
 
Fotogalerija
PKP_teamPKP_team2