Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.

Pssst! Govori se, da prihaja nov WcM vmesnik…

 
 
Trajalo je dolge mesece, zahtevalo kar nekaj žrtvovanja, pestrih razprav, testiranj, zbiranja in analiziranja odzivov, nastalo je ogromno žičnih modelov, več kot 150 grafičnih predlog, ogromno iteracij, in priznamo, tudi v borbe o tem kaj je komu bolj všeč smo včasih pomotoma zašli. Ampak končno lahko ponosni povemo, da je naš spletni uredniški vmesnik dočakal prenovo.

V največji meri in na prvi pogled gre sicer le za »lepotne« popravke, ki s seboj prinašajo, pomembneje, rešitve in odgovore tudi na uporabniške probleme. V več raziskavah smo skozi mesece in tudi leta ugotavljali kaj so ključni problemi in nekatere lahko odpravljali sproti, drugi so morali počakati na celovito prenovo vmesnika.


 

In kaj smo spremenili v novi različici?

 

Lahko bi preprosto rekli le: »Barve.« Vendar za barvami stoji ogromno majhnih sprememb za katere vemo, da bodo prinesle koristi za uporabnike našega vmesnika. Opazovali, brali in poslušali smo, včasih tudi med vrsticami, ko je bil določen naziv premajhen, ko ga sploh niste opazili, ker smo ga skrili na neprimerno mesto, ko nek gumb ni bil opazen, ker se je zgubil v množici drugih… Vsak tak delček je pripomogel k celotni sestavljanki.


 

Tukaj pa se ne ustavljamo.

 

Funkcionalno prenavljamo tudi posamezne module. Že v kratkem lahko pričakujete popolnoma prenovljen modul za upravljanje z datotekami, ki bo prinesel veliko lažje in hitrejše delo.

 

V prihodnjih mesecih se tako obeta kar nekaj novosti in upamo, da predvsem prijetnih presenečenj za uporabnike naših produktov.

 

Ste kaj nestrpni? Nov vmesnik bo na voljo od maja 2016 za vse nove projekte, z obstoječimi naročniki pa bomo sproti uskladili  najprimernejši trenutek za nadgradnjo, da bo med prenovo pri delu čim manj motenj.