Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.

Navijamo za mlade talentirane smučarje

 
 
little-fox
Tradicionalna že 53. Zlata lisica se nezadržno približuje, po njej pa na pohorske strmine prihajajo še mlade lisičke in lisjaki, ki se bodo pomerili na mednarodnem otroškem smučarskem tekmovanju Little Fox.

Iz organizacijskega kot tehničnega vidika tovrsten dogodek potrebuje vse kar imajo »veliki«. BuyITC je pristopil kot tehnološki partner pri vzpostavitvi spletne strani www.littlefox.si/, ki nudi vse pomembne informacije, kot so program tekmovanja, pravila sodelovanja, kontaktne podatke in obrazec za prijavo tekmovalcev ter rezervacijo namestitev. Tekma bo predvajanja v živo preko socialnih omrežij, že naslednji dan pa bo vsak udeleženec na spletni strani lahko prevzel in delil personaliziran video.

Uspešno je implementiran tudi BuyITC email marketing za potrebe obveščanja, predvsem pa posredovanja vabil potencialnim udeležencem iz trinajstih držav v štirih jezikih.

V kolikor tudi vi organizirate dogodek in potrebujete orodje za načrtovanje dogodka, novo spletno stran, Facebook oglaševanje in še kaj, nas kontaktirajte in skupaj bomo našli rešitve.