Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.

Moč celovite rešitve…

 
 
…se glasi slogan podjetja za promet z nepremičninami, Dodoma d.o.o., za katero smo prenovili spletno stran.

Dodoma je nepremičninsko podjetje, ki izstopa iz množice ostalih tako, da svojim kupcem nudi celovito rešitev nepremičninskega problema na enem mestu. V podjetju se ukvarjajo s prodajo in nakupom nepremičnin, cenitvami, pravnim svetovanjem in investicijami. S strokovnim in osebnim pristopom nudijo svojim strankam sklop celovitih in zanesljivih storitev pri poslovanju z nepremičninami. Da bi se svojim obstoječim in potencialnim strankam še bolj približali in jim omogočili prijetno uporabniško izkušnjo, so se v Dodomi odločili za prenovo svoje spletne strani.

 

Naročnikova želja je bila v prvi vrsti sodobna spletna predstavitev, ki je seveda tudi odzivno oblikovana. Nova stran je tako preglednejša in bolj prijazna do uporabnika, ne glede na to s katero napravo do nje dostopa. Grafična prenova je bila zgrajena na svetli osnovi, ki je hkrati moderna in zagotavlja dobro berljivost. Barvne kombinacije za spletno stran pa smo uskladili s celostno grafično podobo podjetja, v kateri prevladujeta modra in oranžna barva.

 

Nova spletna stran poleg všečnega dizajna ponuja tudi prenovljen iskalnik nepremičnin, ki uporabnikom omogoča enostavno iskanje po nepremičninah. Sama spletna stran je povezana z internim nepremičninskim programom podjetja Dodoma, iz katerega se črpajo podatki o nepremičninah, ki so prikazani na spletni strani. Uporabniki imajo tudi možnost dodajanja nepremičnin v rubriko »Moj izbor«, da lahko tako enostavneje spremljajo tiste, ki jih še posebej zanimajo. Na voljo je tudi možnost naročila na E-obveščanje, ki ima dodatno funkcionalnost, in sicer omogoča, da si uporabnik izbere regijo in vrsto nepremičnine, ter tako prejema samo tista obvestila, ki ustrezajo izbranim kriterijem.

 

Vabljeni, da spletno stran in njene funkcionalnosti tudi sami preverite na naslovu www.dodoma.si/.

 
 
 
Ostale novice meseca - Februar 2017