Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 

BuyITC Event Manager – rešitev za organizacijo dogodkov

 
 
Dobra komunikacija je ključen element uspešnega poslovanja, za izvedbo katere je na voljo veliko različnih orodij. Kot eno izmed bolj učinkovitih orodij lahko izpostavimo Event Manager.

Dogodke lahko podjetje uporabi kot odlično poslovno priložnost, s katerimi se predstavi, gradi na ugledu, si ustvarja večjo prepoznavnost in s tem posledično pridobiva tudi nove stranke. Na drugi strani pa lahko z organizacijo internih dogodkov (team building, novoletna zabava,…) krepi pripadnost zaposlenih podjetju, izvaja izobraževanja, delovna srečanja, večje sestanke in še kaj. Organizacija dogodkov je zato odgovorna naloga, ki zahteva skrbno načrtovan in premišljen pristop.


Načrtovanje dogodkov je lahko z uporabo ustreznega orodja enostavnejše in preglednejše. Da bi to dosegli, smo razvili nov sistem za organizacijo dogodkov BuyITC Event Manager, ki omogoča organizacijo tako eksternih kot internih dogodkov, zaprtega ali odprtega tipa in zagotavlja enostavno in učinkovito upravljanje dogodkov.

 

Ključne funkcionalnosti rešitve BuyITC Event Manager:

 • kreiranje dogodka (nastavitve lastnosti dogodka, organizacijske ekipe, pooblastil),
 • 'pinboard' dogodka za beleženje različnih opomb, nalog, opravil,
 • upravljanje kontaktov in adrem,
 • ustvarjanje liste povabljenih, 
 • oblikovanje in pošiljanje eVabil,
 • oblikovanje predstavitvene prijavne strani (Landing page) dogodka,
 • spletna prijava udeležencev,
 • možna tudi ročna prijava udeležencev znotraj spletne aplikacije,
 • avtomatizirana potrditvena sporočila za potrjevanje prijav (vsebuje eVstopnico v obliki črtne kode za identifikacijo udeleženca na dogodku)
 • mobilna aplikacija za spremljanje udeležbe prijavljenih (potrjevanje prisotnosti s pomočjo čitalca črtnih kod ali ročno v aplikaciji)
 • spremljanje statistik dogodka (število poslanih vabil, prejetih prijav, število prijavljenih oseb, število udeleženih oseb,…),
 • integriran sistem pravic za dostope: vpogledne, uredniške ali administratorske pravice.

 

Samo rešitev BuyITC Event Manager in njene funkcionalnosti pa smo že tudi preizkusili na organizaciji konkretnih dogodkov. Za implementacijo rešitve se je odločila naša dolgoletna stranka Nova KBM, ki v okviru poslovanja organizira različne vrste dogodkov.  Z novo rešitvijo so se tako lotili organizacije internega dogodka, na katerega je bilo povabljenih 1345 zaposlenih. Z delovanjem rešitve so bili v Novi KBM zelo zadovoljni, saj je bila z njo organizacija dogodka enostavnejša in preglednejša, prav tako pa so z njeno pomočjo prihranili tudi čas, ki bi ga sicer porabili za pošiljanje vabil in spremljanje prijav udeležencev ter potrjevanje dejanske prisotnosti. Po pozitivni uporabniški izkušnji rešitev BuyITC Event Manager priporočajo tudi drugim in jo bodo za organizacijo dogodkov s pridom uporabljali še naprej.

 

Če se tudi vi ukvarjate z organizacijo dogodkov in si želite to delo poenostaviti, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili dodatne informacije ter se dogovorili o sodelovanju.

 

 
 
Fotogalerija