Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.

BuyITC na 24. konferenci DSI

 
 
Foto: DSI
11. in 12. aprila je v Portorožu potekala že 24. konferenca Dnevi slovenske informatike, katere vodilo je bila obravnava problematike današnjega časa hitrih in korenitih sprememb, kjer smo vsi vpeti v digitalno življenje.

Letošnja konferenca se je odvijala pod sloganom »Ustvarjamo prihodnost priložnosti«, katere namen je bil udeležencem predstaviti priložnosti, ki jih prinaša digitalna preobrazba poslovanja, s katero lahko dosegamo večjo uspešnost in produktivnost. Za doseganje tega cilja, so bili na konferenco vabljeni vodilni predstavniki podjetij, ki so uspešna na področju digitalizacije poslovanja in prispevke katerih lahko opredelimo kot dobre prakse, tehnologije, metodologije in rešitve. Ker na omenjenem področju delujemo tudi v našem podjetju, kjer se trudimo konstantno izboljševati rešitve za podporo poslovanja in razvijati nove, smo zelo veseli, da smo imeli priložnost svoje delo in dosežke predstaviti na letošnji konferenci.

 

Kot predavatelj se je konference udeležil naš direktor Aleš Zebec, ki je skupaj z Jožetom Kašmanom iz Instituta Jožef Stefan, pripravil prispevek z naslovom »Celovito upravljanje poslovnih vsebin in procesov v raziskovalni ustanovi«, v katerem sta predstavila projekt uvedbe celovitega upravljanja poslovne vsebine in procesov v Institut Jožef Stefan, katerega izvajalec je bilo naše podjetje. Ključna poslovna zahteva projekta je bila implementacija in integracija celovitega elektronskega oziroma brezpapirnega poslovanja. Sama prenova je zelo obsežna, zato je omenjen uspešno zaključen projekt le začetek. V celoti bo prenova obsegala vsega 68 načrtovanih procesov.

 

Vabljeni, da si celoten prispevek, kjer je podrobno predstavljen sam projekt od snovanja, vrednotenja in izbire rešitve, zasnove arhitekture, integracije, metodologije implementacije, do zahtev vzdrževanja iz vidika celotnih stroškov lastništva, preberete v dodani prilogi.