Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.

NTK 2017, sončno brez oblakov?!

 
 
Foto: NTK
V okviru največje tehnološke konference v Sloveniji gostitelj Microsoft tradicionalno organizira tudi partnersko srečanje. BuyITC je Microsoftov partner vse od leta 2000. Poudarek letošnjega srečanja je bil na veščinah kako postati sodoben partner in predstavitvi novih poslovnih modelov. Nobeno presenečenje ni več, da se poslovanje z namenom doseganja optimalne stroškovne učinkovitosti »seli« v oblak.

Čeprav naš razvoj temelji na Microsoftovi platformi in si prizadevamo uporabiti in razvijati tehnološko napredne rešitve, ostajamo zvesti našemu prepričanju, da so novi poslovni modeli in trendi tehnologije bolj srednjeročni, če ne celo dolgoročni pokazatelj smeri, ne pa edina možna pot za doseganje boljših poslovnih rezultatov.


Zavedamo se, da ima vsak naš naročnik svojo identiteto in specifične potrebe, zato si bomo še naprej prizadevali izkoristiti najboljše tehnološke platforme za razvoj lastnih rešitev, ki jih lahko v največji meri prilagajamo posameznim potrebam in ciljem naših naročnikov.


Raziskava IEDC Bled School of Management, ki je bila predstavljena na konferenci, sicer kaže, da večina (78%) vprašanih meni, da je oblak poslovni model prihodnosti, vendar je vzorec (176) bistveno premajhen, da bi bilo potrebno »z glavo skozi zid«.


Stroškovne učinkovitosti ne bomo izboljševali le s »selitvijo« v oblak, temveč s prilagodljivostjo in odzivnostjo rešitev, optimizacijo poslovnih procesov in uporabniške izkušnje ter zaupanjem v varnost in zanesljivost. Tam kjer je to potrebno in smiselno, pa že danes nudimo poljubno rešitev znotraj BuyITC oblaka, lastnega (naročnikovega oblaka) ali selitev v poljuben »zunanji« oblak.


Vse to »driven by« BuyITC Team & BuyITC Enterprise Content Management System.