Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.

Svet knjige s prenovljeno spletno trgovino

 
 
SK_referenca3
Odslej olajšano nakupovanje knjig v največjem slovenskem knjižnem klubu tudi preko telefona
Že celotnih 15 let, odkar se je največji slovenski knjižni klub preselil tudi na splet, tesno sodelujemo z ekipo knjižnega kluba in jim nudimo tehnično podporo pri spletnih straneh. Zaupana nam je bila izvedba prve spletne trgovine Svet knjige in od leta 2002 se je v tehnološkem smislu že marsikaj spremenilo. V letu 2012 smo lansirali popolnoma prenovljeno stran, letos je spletna trgovina ponovno dočakala prenovo. 

Svetknjige.com kot tudi hrvaško spletno stran Svijet-knjige.com smo prenovili z odzivnim oblikovanjem ter prilagodili in posodobili tudi videz spletnih trgovin. Razen drugih prednosti, smo ponudili sodobnejšo rešitev vse večji skupini uporabnikov, ki nakupujejo tudi preko mobilnih telefonov.

Prav tako so nekaj sprememb dočakali uredniki spletnih trgovin, saj je s prenovljeno stranjo prišla tudi nova različica BuyITC WcM z vključenim modulom, ki omogoča veliko uredniške svobode pri sestavljanju in postavitvi strani. Urednikom je tako dano orodje s katerim lahko natančno uskladijo lastne prodajne cilje s samo vsebino in elementi spletne strani. 

Če še vedno le razmišljate o svoji spletni strani, naredite naslednji korak in nas kontaktirajte.