Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Srečno 2009
 
 
Dober mesec nas loči do novega, po napovedih, nič kaj veselega leta 2009. Morda še kdo izmed vas ni pripravljen na sprejem dobrih želja ob prehodu v novo leto, zagotovo pa je marsikdo že pripravljen na »obračun« leta 2008?! Mi vsekakor smo.
 
Windows 7: Dotaknite se prihodnosti
 
 
V ponedeljek, 24.11.2008 smo se udeležili Microsoftovega srečanja s predstavitvijo tehnologije prihodnosti. Na tem srečanju smo pridobili nove izkušnje kako našim uporabnikom omogočiti enostavnejše, hitrejše ter predvsem učinkovitejše delo.
 
Nova platforma za upravljanje lojalnostnih programov
 
 
Kako dobro poznate svoje stranke? Kakšne so njihove nakupovalne navade in kako pogosto ter kdaj povprašujejo po vaših storitvah? Kakšna je stopnja zvestobe vaših kupcev? Kako povečati prodajo obstoječih kupcev in kako pridobiti nove?
 
BuyITC med prvimi uvedel produkcijski MS SQL 2008
 
 
V podjetju BuyITCsmo pred kratkim postali eno prvih podjetij v Sloveniji, ki uporablja MS SQL 2008 na produkciji, s čemer omogočamo uporabnikom uporabo najnovejših in najzanesljivejših tehnologij na trgu.
 
Nič več težav pri dodajanju Flash oglasov
 
 
V podjetju BuyITC vedno znova iščemo nove rešitve, ki bi poenostavile delo s spletnimi aplikacijami in se trudimo, da bi uporabnikom naših produktov olajšali dodajanje novih elementov vanje. Recimo Flash oglasnih pasic, ki so lahko zelo privlačen element vsake spletne strani.
 
Prijavite se na novice in poletite z nami!
 
 
Naš pogled je zazrt visoko, saj se prav tam srečujemo s pričakovanji in željami naših strank. Tokrat pa se morda tam prav visoko srečamo tudi z vami.
 
Posodobljen Urejevalnik besedil z MS Word filtrom
 
 
Pred kratkim smo že tako napredni Urejevalnik besedila znotraj BuyITC cManagerja še dodatno posodobili, tako da sedaj omogoča kopiranje besedila iz MS Worda v HTML na še bolj napreden način.