Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Od pekla do raja
 
 
Poznavalci slovenske glasbene scene veste, da je naslov »stara pesem« dokaj priljubljenega slovenskega glasbenika (no mnenja so tukaj seveda zelo različna). Ker pa v BuyITC-ju ne govorimo o starih zadevah, še manj pa si želimo naš HOUSE BLOG spremeniti v trač časopis, naslov dejansko predstavlja stanje, kot ga doživljamo od zaključka preteklega in prvih tednov novega leta.
 
Simply.si… za vse stvari!
 
 
Že čez nekaj tednov, natančneje 18. februarja ob 12.00 bo na spletu zaživel naš najnovejši spletni projekt Simply.si, odštevanje do dneva D pa je že mogoče spremljati na www.simply.si.
 
SOA se poslavlja!
 
 
SOA (service-oriented architecture) se poslavlja, vendar storitve še ostajajo!
 
AdManager - enostaven modul za upravljanje oglasov na spletni strani
 
 
Želite enostavno upravljati z oglasi na spletni strani in s tem izboljšati odnose s strankami? Bolj ciljno usmeriti oglaševanje, izboljšati odločitve glede na povpraševanja ter z nadzorom nad oglasi dodatno zaslužiti? Potem izberite AdManager, ki vam omogoča učinkovito in enostavno upravljanje vseh vrst oglasov različnih velikosti in postavitev.
 
cM Inspire po meri sodobnega uporabnika – 2 . del
 
 
O novostih in prednostih, ki jih ponuja novi cM Inspire smo že poročali, a ker še zdaleč nismo uspeli povedati vsega, saj bi tako iz novice naredili pravcati spis, smo se odločili, da Vam več razkrijemo po delih. Tako v tokratnem 2. delu, bolj konkretno o kostumizaciji uredniškega namizja, ki uporabniku omogoča, da sam izbere katera orodja oz. moduli in v kakšni obliki se mu naj prikazujejo.