Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
BuyITC razvoj in podpora bosta v bodoče še učinkovitejša
 
 
Širitev, predvsem pa utrditev razvojne in podporne ekipe nam omogoča tako intenzivnejši razvoj rešitev kot tudi obvladovanje večjega števila in bolj kompleksnih projektov. Predvsem pri slednjih so teamsko delo, preglednost opravil in sledljivost komunikacije tako interne kot z naročniki, vse bolj ključni elementi, ki odločajo o uspehu ali neuspehu.
 
Prenovljena spletna stran podjetja Zupan d.o.o.
 
 
Zadovoljna stranka je vedno veliko priznanje za podjetje. Prav zato nas je zelo razveselilo dejstvo, da se je gospod Zupan znova odločil za nas, z željo posodobiti in prenoviti svojo spletno stran.
 
Psihološko svetovanje v novi preobleki
 
 
V začetku tega meseca je luč spletnega sveta ugledala še ena prenovljena spletna stran izpod peresa podjetja BuyITC. Da že dolgo splet ni omejen samo na določene gospodarske panoge, je v sodobnem času postalo že dejstvo. Tega se zaveda tudi psihologinja Polona Fister, ki želi svojo dejavnost Psihološkega svetovanja ob že tako veliki obiskanosti na čim bolj prijazen in pregleden način približati še večjemu številu posameznikov.
 
Bleeding edge 2009 - Varnost in vdiranje
 
 
Namesto, da bi poskrbeli za osnovne in poceni varnostne ukrepe, vpeljujejo zapletene in drage varnostne mehanizme, ki se jih napadalci lotijo na podoben način - po liniji najmanjšega odpora.
 
WCAG 2.0 podporni dokumenti - 2. del
 
 
Kaj točno so smernice WCAG 2.0 in kaj lahko doprinesejo tako uporabnikom kot tudi ustvarjalcem spletnih aplikacij, smo pisali v eni prejšnjih novic. V tokratni pa se bomo osredotočili še na podporne dokumente WCAG 2.0.