Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Iz dopusta na delavnico
 
 
Še v petek me je skrbelo, da bo na delavnici več predavateljev kot poslušalcev, saj ste očitno VSI bili na dopustu. Upam, da vam je vreme služilo in ste se vrnili z veliko dobre volje. Zelo me veseli, da vas je kar nekaj prve minute po-dopustniškega delovnika uporabilo za potrditev udeležbe. S tem motivacija strmo narašča!
 
Vabljeni na brezplačno delavnico v Mons
 
 
Kot smo že najavili v eni izmed novic preteklega meseca, za naše strank in vse zainteresirane, pripravljamo delavnico, ki bo potekala 4. marca 2009 v Kongresnem centru Mons pri Ljubljani. Delavnico na temo »Spletne rešitve danes in jutri«, pripravljamo v sodelovanju z enima vodilnih podjetij v Sloveniji s področja informacijskih in spletnih tehnologij, z Microsoft Slovenija in Najdi.si.
 
Poslovna inteligenca oz. Business Intelligence (BI)
 
 
V današnjih časih je zelo pomembno, da prava informacije pride do pravih ljudi v čim krajšem času. BI rešitve vam še kako lahko pomagajo pri tem.
 
Simply.si – enostavneje ne gre!
 
 
Pa je prišel »dan D« in na naslovu www.simply.si je zaživel povsem nov portal za objavo brezplačnih malih oglasov.
 
Ne le urejanje, tudi oblikovanje vsebine je pomembno – 3.del
 
 
Tudi kadar je govora o spletnih vsebinah ni pomembno le kaj sporočamo, ampak kako sporočamo. Ja, pa smo spet pri vizualnem, ki ponuja eno bolj učinkovitih odgovorov na kako. Zato se tudi trendi urejevanja vsebine vse bolj nagibajo k oblikovanju vsebine, in sicer tako besedila kot slik.
 
Vprašalniki na spletu? Zakaj pa ne!
 
 
Pa naj bo kar tako za zabavo ali za vodenje specifičnih evidenc ali statistik - s pomočjo vprašalnikov lahko ugotovite marsikaj: osebnostne lastnosti vaših zaposlenih, njihove ambicije ali želje in pričakovanja, podjetniški profil ali prav specifične podatke. Ali pa sestavite zabaven kviz za svoje uporabnike in jih nagradite za pravilne odgovore v določenem času.