Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Zadovoljni in optimistični
 
 
31. marec je skrajni rok, ko je nujno tudi državi poročati o poslovnih rezultatih preteklega leta. Dan prej boste ključne podatke izvedeli tudi vi. Z zadovoljstvom ugotavljamo, da smo tudi deveto poslovno leto zaključili pozitivno. Na to smo ponosni predvsem zato, ker smo v letu 2008 povečali tako število zaposlenih, kot investicije v opremo in razvoj, ter na drugi strani tudi vrednost uspešno zaključenih projektov.
 
Želite LINQ?
 
 
LINQ (language-integrated query) je, kot že ime pove, povpraševalni jezik, ki je vgrajen v programski jezik. To pomeni, da omogoča povpraševanja direktno iz programskega jezik, v katerem programer programira. S tem se zmanjša obsežnost programa ter posledično tudi čas potreben za razvoj.
 
XML Manager za BrokerJet Sparkasse
 
 
Vse več državnih inštitucij zahteva od podjetij elektronsko oddajo podatkov. Temu trendu se je pridružila tudi agencija za trg vrednostnih papirjev. BrokerJet Sparkasse je borznoposredniška hiša in je zavezana agenciji poročati številne podatke iz poslovanja.
 
Nove razsežnosti v prikazu statistik: grafi
 
 
Ste tudi vi med tistimi posamezniki, ki se vam zdijo grafični prikazi nekaj povsem nepotrebnega in še ne poznate prednosti slikovnega prikaza podatkov? Zagotavljamo vam, da vas grafični prikaz statistik v cManagerju ne bo pustil ravnodušne, še posebej, če ste prej statistike spremljali le preko številčnega zapisa vrednosti podatkov. Razliko boste opazili takoj!
 
Utrinki iz marčevske delavnice v Monsu
 
 
Pa je za nami, BuyITC delavnica, ki je v prijetnem vzdušju prejšnji teden potekala v Kongresnem centru Mons pri Ljubljani. Šest različnih predavateljev, od tega gostujoča predstavnika podjetij Najdi.si in Microsoft ter ostali štirje BuyITC-jevci smo se trudili, da bi bil program čim bolj raznolik in zanimiv, in seveda z vpogledom v spletno prihodnost.
 
Tudi BuyITC najdete na Facebooku!
 
 
Facebook je največja in trenutno najbolj popularna socialna mreža na spletu, ki uporabnikom svetovnega spleta omogoča izdelavo osebnih profilov, galerij slik, dodajanje različnih aplikacij ter povezav in virtualno druženje z ljudmi širom Zemljine oble. Po zadnjih podatkih socialna mreža Facebook združuje že skoraj 200 milijonov aktivnih uporabnikov.