Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
BuyITC kompatibilni?
 
 
Kompatibilen oz. združljiv je izraz, ki se velikokrat uporablja v IT svetu v povezavi s strojno in programsko opremo, menim pa, da ga je možno tudi navezati na vprašanje, kakšen tip naročnikov je združljiv s filozofijo in načinom dela podjetja BuyITC.
 
Novo: 3D objekti za spletne strani
 
 
Smernice v razvoju spletnih strani in aplikacij gredo vse bolj v smeri dinamičnih in interaktivnih rešitev tudi v 3D prostorskem vidu, ki v virtualnem svetu omogočajo najboljši približek realnemu. 3D animacije so tako postale novi »hit«, ki pa bodo skupaj s »touchscreen« tehnologijo v prihodnje še bolj poenostavile in oplemenitile uporabniško izkušnjo.
 
ADO.NET Entity Framework
 
 
ADO.NET Entity Framework, se povezave med relacijskimi in objektnimi podatki (ORM) loteva na poseben in svež način, z namenom, da bi pisali čim manj ponavljajoče se kode za delo s podatki.
 
Za lepše strani: text image on the fly 2.0
 
 
Za potrebe vedno bolj vizualno orientiranih spletnih strani smo nadgradili modul za pripravo tekstovnih slik, ki omogoča prikaz teksta v grafični, očesu bolj prijazni obliki.
 
BuyITC predavanje na DSI 2009
 
 
Kmalu po praznikih se bo na Dnevih slovenske informatike že 16. zapored zbrala slovenska IT stroka in ostali ljubitelji informacijskih tehnologij. Med 15. in 17. aprilom bomo tam tudi mi, in sicer ne le kot obiskovalci, saj bo tokrat predaval tudi sodirektor podjetja Christian Ribič.
 
Zvezdice.com med prijavljenimi za Najpodjetniško idejo
 
 
Izbor Najpodjetniška ideja Časnik Finance letos organizira že šesto leto zapored in tokrat smo svojo idejo multipartnerskega programa zvestobe prijavili tudi sami. Z izborom želi organizator spodbujati podjetništvo v Sloveniji in že na idejni ravni promovirati inovativna podjetja in posameznike.
 
Kaj ima cManager, kar drugi CM sistemi nimajo in kaj potrebuje, da bo še boljši?
 
 
Na tržišču se pojavlja množica različnih CM sistemov (content management system). Nekateri izmed njih so odprtokodni, nekateri berzplačni, vendar če pogledamo iz stališča uporabnosti, niso vsi CM sistemi enaki. In ni nujno, da bo tisti brezplačen dolgoročno tudi najcenejši. Sčasoma vas lahko šokirajo stroški vzdrževanja in posodabljanja, ter vas pošteno udarijo po denarnici.