Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Evropska sredstva za slovenski razvoj
 
 
Gospodarska kriza je še vedno zelo aktualna tema. Kolikor spremljam dnevne novice opažam, da se vse več podjetij vprašuje kaj bo država naredila, da jih bo rešila in jamrajo kako neprimerni in neučinkoviti so sprejeti ukrepi. Pa je res tako slabo? Je res država edina, ki nas lahko reši?
 
Iščete zaposlitev ali kader? Potem je Borzadela.si pravi naslov!
 
 
Zaposlovanje je zmeraj aktualna tema, tako z vidika iskalcev zaposlitve kot delodajalcev, kjer je dinamičnost trga dela v kombinaciji z razvojem tehnologij prinesla nove načine iskanja dela ali najprimernejšega kandidata. Potencial je na tem področju prepoznal tudi Najdi.si, ki je poleg iskalniške dejavnosti dejaven tudi v nekaterih drugih.
 
BuyITC bo predstavil najnovejši projekt Borzadela.si
 
 
Podjetje BuyITC bo tudi letos na NT konferenci 2009 v Portorožu predstavilo pred kratkim lansirani projekt Borzadela.si. Projekt bo predstavil Christian Ribič, sodirektor podjetja BuyITC.
 
cM: nov sistem za upravljanje lastnosti izdelkov
 
 
Za uspešno e-trgovanje so ključne informacije o izdelkih. Te informacije morajo biti smiselno strukturirane, natančne in uporabne. Ker je količina izdelkov, ki danes polnijo kataloge velika, so zelo pomembne funkcionalnosti za izločanje, izbiranje in primerjavo izdelkov glede na njihove tehnične lastnosti.
 
Poenostavljen modul večjezičnosti v cM Inspire
 
 
Poleg vrste zelo uporabih in uporabniško prijaznih funkcionalnosti, ki smo jih v podjetju BuyITC razvili in zdužili v najnovejši različici cM Inspire, je tudi povsem posodobljen in nadgrajen modul večjezičnosti.
 
Družbeno odgovoren BuyITC
 
 
Družbena odgovornost podjetja (DOP) je izraz, ki se v javnosti tako pogosto uporablja šele v zadnjih letih, in sicer kot primer pozitivne poslovne prakse, kjer podjetja s svojimi različnimi prostovoljnimi aktivnostmi, dejanji ali nazori kažejo družbeno in okoljsko skrb. V teh kriznih časih, ko nepredvidljive gospodarske razmere povzročajo tudi vedno več socialnih problemov, pa se je potreba in 'klic' po družbeno odgovornem ravnanju podjetij še povečala.
 
BuyITC podpira mlade
 
 
Težkim gospodarskim časom, ki tudi Sloveniji niso prizanesli, v našem podjetju zaenkrat uspešno kljubujemo, in zaradi povečanega obsega dela intenzivno iščemo nove kadre.
 
cM Inspire SiteMap - Urednik spletnega mesta
 
 
Mnogi ste že spoznali vse prednosti cManagerja, ampak verjetno bi se tudi vi strinjali, da nobena stvar ni tako dobra, da ne bi mogla biti še boljša. In prav to je tudi eno izmed naših vodil, ko se trudimo cManager še izboljšati, poenostaviti, še bolj optimizirati in tudi izboljšati uporabniško izkušnjo.