Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
V Evropi »huj«, v Sloveniji »fuj«?!
 
 
V začetku tega meseca nas je razveselila novica, da smo se z našo rešitvijo za vzpostavitev in upravljanje programov zvestobe »Loyalty Manager« uvrstili v finale izbora za Microsoftov Partner Award Program.
 
BuyITC pomaga organizatorjem Festivala Lent 2009
 
 
Že sedemnajsti Festival Lent bo letos ponovno presenečal in predvsem prebudil mesto ob Dravi, saj se bo na 25 različnih prireditvenih mestih širom Maribora med 26.6 in 11.7. 2009 zvrstilo več kot 400 kulturno-umetniških dogodkov za vse starosti in vse okuse, nastopajoči pa prihajajo iz več kot 30 držav.
 
Časnik Finance: V recesiji čedalje več programov zvestobe
 
 
V včerajšnji tiskani izdaji časnika Finance je bil objavljen članek o našem multipartnerskem programu zvestobe Zvezdice.com, ki je rešitev lastnega tehnološkega razvoja.
 
Varovanje podatkov - stopili smo stopničko višje
 
 
Varnost (beri varovanje) podatkov v podjetju je ključnega pomena saj so v današnjem poslovnem okolju znanje, informacije in podatki v vrednostni verigi čisto na vrhu.
 
BuyITC finalist CEE WPC!
 
 
Z razvojem BuyITC Loyalty Manager-ja smo v podjetju BuyITC prepoznali potrebo po naprednejši rešitvi, ki podjetjem na preprost in cenovno dostopnejši način omogoča vzpostavitev lojalnostnega programa, hkrati pa uveljavlja načelo, da je na prvem mestu brezpogojno in prijazno utrjevanje zvestobe potrošnika.
 
Iščemo najpametnejšega Slovenca/Slovenko na spletu!
 
 
V tem tednu smo v BuyITC zaključili izvedbo projekta enega največjih spletnih kvizov v Sloveniji "Kako pametna je Slovenija?!", ki najuspešnejšim tekmovalcem prinaša bogate nagrade brez dodatnega žrebanja. Spletni kviz smo ekskluzivno za Aperio d.o.o. pripravili s pomočjo Silverlight tehnologije.