Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Fair Play v IT-ju?
 
 
Pojem Fair Play sem praviloma povezoval s športom, družabnimi igrami in še čem. V »športni definiciji« ne pomeni zgolj se držati pravil, temveč med drugim tudi predvideva spoštljiv in prijateljski odnos do tekmecev. Kaj pa v IT-ju?
 
Microsoft - Silverlight 3 in Expression 3 prinašata vrsto novosti, z zanimanjem jih pričakujejo tudi slovenski partnerji
 
 
Microsoft je predstavil Silverlight 3 in Expression 3, orodja za razvoj in oblikovanje privlačnih bogatih spletnih aplikacij. Nove različice vključujejo vrsto novosti, s katerimi lahko razvijalci in oblikovalci svoje delo opravljajo hitreje, obenem pa imajo na voljo več svobode pri oblikovanju uporabniških izkušenj. Microsoft je ob tem predstavil tudi več slovenskih partnerjev, ki tehnologijo Silverlight uporabljajo za razvoj inovativnih novih projektov. Med njimi je tudi podjetje BuyITC, ki je za promocijo svoje spletne trgovine Aperio pripravilo kviz za preverjanje splošne razgledanosti slovenskih uporabnikov.
 
 Registracija delovnega časa – najavljamo nov produkt iz hiše BuyITC
 
 
Med pomembnejše naloge naše razvojno raziskovalne skupine štejemo spremljanje tržišča, ugotavljanje informacijskih potreb podjetij in razvoj novih uporabnih, učinkovitih, predvsem pa cenovno dosegljivih rešitev. Našo paleto spletnih aplikacij bo že v kratkem dopolnil sistem za registracijo delovnega časa.
 
Silverlight 3 - See the Light
 
 
Podjetje Microsoft je v preteklem tednu izdalo novo verzijo tehnologije Silverlight, s katero so najavili naslednjo generacijo spletnih interaktivnih aplikacij. Silverlight 3 tako ponuja še bogatejši uporabniki vmesnik in boljša razvojna orodja.
 
Spletno trgovanje z Navision 3.6?!
 
 
Čeprav bi naj ERP sistemi predstavljali enega ključnih gradnikov vsakega poslovnega sistema se le redko katero podjetje odloča za vsakokratne prehode na novejšo različico, ko le-ta izzide. Tako ni nič neobičajnega, da je tako v Sloveniji kot tudi po svetu še precej uporabnikov Navision 3.6 čeprav sta jo nasledili že verziji 4.0 in 5.0, kmalu pa prihaja še verzija 2009.