Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
BuyITC poskrbi za večjo prepoznavnost vašega spletnega mesta
 
 
Če je bila čez poletje suša pri poročanju o novih projektih se je s septembrom začela za nas »vesela jesen«. Sicer ni bilo povsem tako načrtovano, a kljub temu smo v istem tednu lansirali dva večja projekta. O obsežnem in dinamičnem spletnem portalu Pošte Slovenije je prve uporabnike in kupce sprejela tudi spletna trgovina z oblačili in obutvijo znane in priljubljene verige trgovin Madness.
 
Sedaj še uradna potrditev kompatibilnosti BuyITC rešitev z Windows 7
 
 
podjetje BuyITC med prvimi v Sloveniji certificiralo rešitve in si tako pridobilo tudi uradno potrditev o kompatibilnosti Content Managerja z operacijskim sistemom Windows 7.
 
Preglednejša spletna stran Pošte Slovenije
 
 
Pošta Slovenije, največjih ponudnikov logističnih storitev pri nas, ki uporabnikom ponuja še mnogo več kot le poštne storitve, se z današnjim dnem na spletu predstavlja s povsem prenovljenim portalom v sodobni, pregledni ter predvsem uporabniško prijaznejši podobi, ki bo uporabnikom omogočala še lažje dostopanje do koristnih informacij.
 
Po urbano modna oblačila tudi v Madness e-trgovino
 
 
Madness trgovine, družbe Alter V&K , s ponudbo urbano modnih in kvalitetnih izdelkov priznanih blagovnih znamk se raztezajo že po celotnem Balkanu – vse od Ljubljane do Skopja, s spletno trgovino www.madness-shop.com pa morda še dlje.
 
E svet za podjetja
 
 
Podjetje BuyITC se bo 29. septembra 2009 udeležilo delavnice o informacijsko komunikacijski tehnologiji (IKT) za podjetja z naslovom »E svet za podjetja«.
 
Že 15. certifikat na področju usposobljenosti na Microsoft tehnologijah
 
 
Po številnih pridobljenih certifikatih tako na sistemskem kot tudi na razvojnem področju, je Aleš Zebec sedaj pridobil še certifikat MCSD.