Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Dvatisoč 10 Let
 
 
Z obletnicami je vedno križ. Se bi vi zdaj v hipu spomnili katero obletnico valete, mature, poroke ali kakšnega drugega pomembnega dogodka praznujete letos? Za večino verjetno niti ni pomembno, za obletnico poroke je življenjsko pomembno, obstajajo pa tudi srečna naključja zaradi katerih lahko spomin nadomestite z enostavno logiko. Če podjetje ustanoviš leta 2000 pač veš, da je leta 2010 pred vrati 10 obletnica poslovanja, večji problem pa je določiti natančen dan. Je to datum vpisa v register, datum prvega delovnega dne ali morda datum prvega priliva? Ker je prvi možen datum konec julija imamo še nekaj časa, da se dokončno odločimo :).
 
Prenovljena spletna trgovina TopSolutions
 
 
Že dolgo se je šušljalo o tem, a tokrat je zagotovo: v podjetju Topsolutions d.o.o. iz Ljubljane so vendarle zbrali pogum in se odločili v živo predstaviti svojo prenovljeno spletno trgovino.
 
Nova različica brskalnika Mozilla Firefox 3.6
 
 
V tem mesecu je po krajši zamudi vendarle izšla težko pričakovana posodobitev najbolj razširjenega brskalnika Mozilla Firefox, ki sliši na ime Firefox 3.6. Sprva je bilo načrtovano, da bo izšla še pred koncem leta 2009, a se je tik pred koncem zataknilo, Mozilla pa ni želela izdati nedokončanega izdelka.
 
Spletna kataloška prodaja OTTO
 
 
Veseli nas, da lahko kmalu po lansiranju prenovljene spletne strani turistične agencije Euroval sporočimo, da so se danes za lansiranje prenovljene spletne trgovine odločili tudi v podjetju Shop d.o.o. iz Idrije, ki se ukvarja s kataloško prodajo OTTO. Ta projekt nam je predstavljal poseben izziv, saj je bil rok izvedbe od začetka del, pa do same objave v živo le dober mesec dni.
 
Portal malih oglasov Simply.si - nič več BETA!
 
 
Vsi obiskovalci naše strani in tudi mnogi drugi že poznate portal Simply.si, ki smo ga v podjetju BuyITC poskusno lansirali približno eno leto nazaj. Kot smo že takrat omenili, gre za portal za objavo brezplačnih malih oglasov, ki ga odlikuje predvsem izjemna uporabniška izkušnja, preglednost, uporabnost in seveda enostavnost.