Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Obiskali smo MPP 2010
 
 
Obiskali smo Mednarodno poslovno konferenco o upravljanju poslovnih procesov, ki je potekala v Ljubljani med 20. in 21. oktobrom 2010.
 
ZDRAVE NOVICE - Največji multimedijski projekt za zdravje in kvaliteto življenja
 
 
Multimedijski projekt Zdrave novice je septembra zaživel v televizijskem formatu v sklopu oddaje Dobro jutro na 1. programu Televizije Slovenija, oktobra je izšla prva številka mesečnega brezplačnika, zaživela je tudi istoimenska oddaja v etru na Radiu 1, danes pa je z lansiranjem spletnega portala podprt še četrti medijski 'kanal'.
 
Probanka Intranet – dragoceno orodje internega komuniciranja
 
 
Interno komuniciranje je v podjetjih ključnega pomena, kar se več kot zaveda tudi naš naročnik Probanka, d.d. za katerega smo v začetku tega leta lansirali prenovljen spletni portal, tokrat pa še intranet strani, s katerimi želi naročnik izboljšati pretok informacij znotraj organizacije.
 
Prenovljene spletne strani CICIKLUBA
 
 
Po dobrih šestih letih, kolikor je minilo od lansiranja prve spletne knjigarne knjižnega kluba za otroke in njihove starše Ciciklub, je spletna stran doživela korenito prenovo, ki ni zajemala le področje grafike temveč tudi samega uredniškega sistema. Tako je nova aplikacija realizirana na uredniškem sistemu cM Inspire (cM 3.01), ki uredniku ponuja precej več preglednosti in omogoča enostavnejše urednikovanje.