Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Razvijamo (se) s pozitivno energijo
 
 
Da smo zadostno mero pozitivne energije že »pretopili« v rezultate ste lahko razbrali že v prvih novicah letošnjega leta. Nikakor pa ne smemo spregledat še manj pa zatajit, da smo ponosni predvsem na dejstvo, da smo tudi preteklo – hudičevo leto zaključili pozitivno.
 
Posodobitve na Uporabniškem portalu BuyITC
 
 
Uporabniški portal podjetja BuyITC je bil sprva namenjen objavi navodil za delo z našimi produkti, vendar pa se poleg tega vedno bolj uporablja tudi za objavo pomembnih podatkov in različnih datotek (tudi namestitvenih), kar pa zahteva tudi večjo varnost. Prav zato smo uvedli nekaj novih posodobitev, ki bodo prispevale k večji preglednosti in predvsem tudi k večji varnosti na spletu.
 
Microsoft Business Intelligence kompetentni
 
 
Kaj točno je Business Intelligence (BI) ali Poslovno obveščanje, smo pred nekaj časa že pisali. Iz poslovnega vidika pa natančno poslovno obveščanje za podjetja pogosto pomeni veliko konkurenčno prednost. Prav zato je potreba po zmogljiivh rešitvah za poslovno obveščanje vedno velika. To priložnost v podjetju BuyITC tudi sami in tako našim strankam ponujamo rešitve za razvoj učinkovitejših poslovnih strategij.
 
Balonarski prelet čez Alpe
 
 
Balonarski klub Baloncenter NE iz Maribora, katerega majhen sponzor smo tudi mi, se je na preteklem balonarskem festivalu, ki se je odvijal v začetku februarja na Bledu, lotil posebnega podviga – preleta Alp. Vemo le toliko, da je to le za izkušene balonarje in da so bili potniki deležni »mešanih občutkov« - od čudovitega razgleda do (za normalne polete) neobičajnih manevrov balona.
 
Tudi Google bo ukinil podporo IE 6
 
 
Kot poroča portal MojEvro, bo iskalnik Google z marcem letošnjega leta ukinil podporo Microsoftovemu brskalniku Internet Explorer 6 (IE 6). Od tega dne dalje uporabniki namreč ne bodo mogli več uporabljati določenih aplikacij oziroma bodo le-te delovale nepravilno.
 
Prenovljena spletna podoba Probanke
 
 
S ponosom sporočamo, da smo zaključili še enega naših večjih projektov , ki je potekal v sodelovanju s Probanko d.d ., ki se je odločila za povsem prenovljeno podobo spletnih strani vseh svojih hčerinskih podjetij, ki so del Finančne skupine Probanka.