Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Novosti na spletnem oglasniku Simply.si
 
 
Simpy smo v letu 2010 dodelali in izpopolnili. Trudimo se zadostiti vsem željam naših uporabnikov. Naša ideologija je, da mora biti portal prijazen do uporabnika in da mu omogoča enostavno upravljanje. Za vse to se močno trudimo in si prizadevamo biti iz dneva v dan boljši.
 
Spletno oblikovanje: WOFF - nov standard pisave na spletu!
 
 
Mozilla, Opera in Microsoft so 8. aprila 2010 konzorciju W3C predložili specifikacijo za format datoteke WOFF 1.0. Vlogo so na spletni strani konzorcija objavili 19. aprila 2010. Lastnost tega novega formata pisave bo majhna velikost datoteke, kar bo pospešilo prenose. Velika prednost bo tudi licenca, ki bo dovoljevala vgradnjo pisav v spletne strani.
 
Pridobili smo Microsoftovo kompetenco ISV!
 
 
Podjetje BuyITC d.o.o. je Microsoftov certificiran partner. Pridobili smo novo kompetenco in sicer ISV/Software Solutions Competency. Ta kompetenca je podeljena za rešitve neodvisnih izdelovalcev programske opreme. Pridobijo jo tisti izdelovalci programske opreme, ki se prilagajajo zahtevam strank in vedno novi tehnologiji ter so konkurenčni. Takšni smo tudi mi v podjetju BuyITC d.o.o.
 
Zaključek podpore za Windows XP SP2, Windows 2000 Server, Windows 2000 Professional in Windows Vista RTM
 
 
Microsoft sporoča svojim uporabnikom, da se za izdelke Windows XP z drugim servisnim paketom (SP2), Windows 2000 Server in Windows 2000 Professional 13. julija 2010 izteče obdobje zagotavljanja podpore. Še prej, 13. aprila, se bo zaključilo tudi obdobje zagotavljanja podpore za operacijski sistem Windows Vista brez nameščenih servisnih paketov (RTM). Zato bodo mnogi uporabniki prenehali prejemati redne posodobitve, s čimer so lahko izpostavljeni nevarnosti napadov.