Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj…
 
 
Kaj so imeli vsi letni časi preteklega leta skupno? KRIZO! In očitno bomo morali počakati še na kakšen maj, preden se je bomo dejansko znebili.
 
Komercialne oznake v spletni trgovini
 
 
V podjetju smo našli odlično inovativno rešitev, ki bo pripomogla k uspešnejši prodaji na vaši spletni trgovini.
 
BuyITC ponuja integracijo SharePoint rešitev
 
 
SharePoint je platforma za razvoj poslovnih aplikacij. Integrirane funkcionalnosti SharePoint omogočajo hitro odzivanje na spreminjajoče se poslovne potrebe in s tem omogočajo zniževanje stroškov usposabljanja in vzdrževanja ter povečujejo produktivnost IT.
 
Kako pametna je Slovenija - prihaja edicija 2010!
 
 
Pobrskajmo malo po spominu. Letu 2009 smo vpeljali prvi vseslovenski spletni kviz Kako pametna je Slovenija?!, v katerem smo iskali najpametnejše, najbistrejše, najhitrejše in najspretnejše Slovence in Slovenke. Udeležba je bila nad našimi pričakovanji: 30.000 Slovencev in Slovenk je pridno uporabljalo svoje male sive celice in se borilo za privlačne nagrade. Seveda smo ga dobili, najpametnejšega Slovenca namreč.
 
Integracija interaktivnih zemljevidov
 
 
Za prikaz lokacij podjetja so se običajno objavljale statične slike ali linki do zunanjih zemljevidov. BuyITC je pripravil novo rešitev, s katero je možno integrirati zemljevide direktno v spletno stran.