Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Polčas
 
 
Svetovno nogometno prvenstvo se je zaključilo in prav tako prvi »polčas« poslovnega leta 2010. Nobena skrivnost ni, da letos raste več rožic na travnikih kot pa v poslu, vendar dejstvo je tudi, da včasih razveseljuje tudi majhen šopek.
 
Beardream B2B – 10 integracija spletne trgovine s poslovnim sistemom Datalab Pantheon
 
 
Da nas na področju integracije spletnih trgovin s poslovnimi sistemi ob strokovnem znanju odlikujejo še izkušnje smo že kdaj izpostavili, tokrat pa lahko ta podatek še podkrepimo z lepo okroglo številko, saj smo v začetku poletja izvedli že 10 integracijo spletne trgovine s poslovnim sistemom Datalab Pantheon.
 
Upravljanje študentskih domov
 
 
Študentski domovi v Mariboru nudijo več kot 2.500 ležišč v štirinajstih domovih. Za potrebe informacijske podpore vseh procesov upravljanja od odobritve upravičenosti bivanja preko razporejanja po domovih ter obračun bivanja smo razvili programsko opremo po meri naročnika.
 
Prenovljene strani Nove KBM
 
 
Ob prehodu za Slovence v prelomno leto 2007, ko smo prevzeli Euro je z našo pomočjo v korenito prenovljeni podobi zaživela Nova KBM. Takrat so uporabniki na prvo (še kako potrebno) prenovo čakali dobrih 7 let, kar je v okvirjih svetovnega spleta 'cela večnost', tokrat pa so se v Novi KBM resneje lotili nastopa na spletu ter po 3 letih in pol ponovno lansirali prenovljen spletni portal.