Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
Z mladimi do novih rešitev
 
 
Podjetje BuyITC od februarja letos sodeluje s šestimi študentkami Ekonomsko-poslovne fakultete (EPF) in Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI), Univerze v Mariboru.
 
Ko prvi jutranji žarek zareže v temo, se rodi nov dan. In nova responsive spletna stran!
 
 
Uvod v novo letno poročilo Skupine Nove KBM in letno poročilo Nove KBM d.d. za leto 2014 pravi: "sanje zaspijo in prebudi se priložnost, da jih uresničimo. Da prihodnost vzamemo v svoje roke. Da vnovčimo vse, kar smo naredili do včeraj. Da izberemo pot, obsijano s soncem". Leto je 365 sončnih vzhodov. 365 priložnosti, da svet v katerem živimo, spremenimo na bolje".
 
Društvo lastnikov gozdov Tisa Domžale z novim spletnim oglasnikom
 
 
Društvo lastnikov gozdov Tisa Domžale je prostovoljno, nepridobitno in samostojno združenje, ki vključuje in povezuje lastnike gozdov na območju občin Lukovica, Domžale, Moravče, Trzin, Mengeš in Dol pri Ljubljani.
 
Naših 15 inovativnih let za Vaš USPEH
 
 
Kot je običajno za rožice je v pomladnih mesecih 2000 vzklila še ideja o nečem novem, drznem, vendar s povsem neznano prihodnostjo. Z začetkom poletja se je začelo in brez kritičnih pretresov, pa vendarle zelo razgibano, razvijalo poslanstvo »Realizing the information future, the internet and beyond«.