Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
Ker želimo, da veste kaj počnemo innačrtujemo o čem razmišljamo, kaj je novega in kaj bo še prišlo.
 
 

Aktualne novice

Arhiv novic

Izberite področje novic:
 
 
Preglejte novice iz izbranega področja.
 
10 trendov eMail Marketinga v letu 2015
 
 
eMail Marketing še vedno ostaja ena izmed najbolj pomembnih digitalnih marketinških tehnik, saj so za uspešno trženje prave informacije, ob pravem času, pravi osebi zelo pomembne.
 
Oglaševanje preko družabnega omrežja LinkedIn
 
 
LinkedIn je družabno omrežje, kjer si posamezniki, podjetja, neprofitne organizacije in drugi ustvarijo svoj poslovni profil. Namenjen je predvsem iskanju stikov znotraj svojega področja, potencialni zaposlitvi, poslovni predstavitvi in komuniciranju, ki pa poteka izrecno samo o segmentiranih poslovnih temah in ne o privatnem življenju posameznikov.
 
"Vložiš 1€, koliko pa ven dobiš?"
 
 
Preden se lotimo oglaševalske kampanje, je potrebno vnaprej pripraviti strategijo. Če imamo dobro pripravljeno strategijo prihranimo denar, čas, na koncu pa tudi dobro vemo, kaj smo skozi kampanjo delali.
 
Opustitev standardnih Facebook vtičnikov
 
 
Facebook s 23. junijem 2015 ukinja starejše različice vtičnikov, kar lahko precej vpliva na prikaz na vaši spletni strani.
 
Brezplačni specialistični seminar »Stanje po uvedbi e-računa«
 
 
11. junija 2015 bo v prostorih GZS potekal brezplačni seminar na temo izkušenj in odprtih vprašanj ter predlogov za izboljšave v zvezi z uvedbo e-računa za poslovanje z javno upravo.