Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
 
Nazaj na reference
 
 
Uredniški sistem za Vodafone Live
 

Leto projekta izvedbe: 2002, nadgradnja 2009

 

Si.mobil je prvi v Sloveniji uporabnikom predstavil WAP, GPRS in MMS za predplačnike, s pojavom teh novih medijev pa je posledično nastala potreba po širitvi storitev tudi na področje distribucije vsebine s temi mediji. Povpraševanje uporabnikov po zabavni in informativni vsebini je vse večje, pri čemer je ustrezno ponudbo danes mogoče zagotoviti le s sodobno aplikativno programsko opremo za upravljanje vsebine.

 

Naš sistem Content Manager, ki služi kot centralni sistem za zajem vsebine in obenem omogoča tudi njeno organizacijo, se je izkazal kot ustrezna rešitev. Zaradi nekaterih obstoječih aplikacij za distribucijo (SMS, MMS) pa je bilo nujno zagotoviti popolno povezljivost med uredniškim sistemom in obstoječimi strukturami.

 

Posebna pozornost je bila zaradi številnih načinov zajema in več ciljnih medijev namenjena tudi nadzoru sistema. Nadzorna plošča tako zagotavlja pregled statistik uvožene vsebine s strani njihovih dobaviteljev, pregled delovanja posameznih modulov, pregled statusov posameznih obdelav pri uvozu in transformaciji vsebine. Glavna prednost našega uredniškega sistema je upravljanje podatkov na enem mestu, kar zagotavlja večjo obvladljivost in zanesljivejši nadzor v celotnem postopku od zajema do distribucije vsebine.

 
Simobil Vodafone
 
 
Jerica Škulj
Jerica Škulj
Si.mobil - Vodafone
Pred leti smo želeli nadgraditi naš takratni WAP portal, in na razpisu smo izbrali podjetje BuyITC, saj so se predstavili najbolj profesionalno, imeli so najboljše reference, pa tudi ponudba je bila ugodna. Ker smo bili s sodelovanjem zadovoljni smo se odločili za uporabo BuyITC Content Management sistema tudi za objavljanje vsebin na Vodafone live! portalu ter pozneje še na spletnih straneh. S sodelovanjem smo zadovoljni tako glede odzivnih časov, profesionalnosti izvedbe zahtevanih rešitev, kot glede poslovnih pogojev.