Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
 
Nazaj na referenceObišči stran
 
 
Ugodje kataloških nakupov v spletni trgovini kataloga Krog
 

Leto izvedbe projekta: 2007

 

Kataloška prodaja Mladinske knjige v obliki kataloga Krog je doživela svojo spletno različico, ki dopolnjuje ugodje kataloških nakupov. Na straneh spletnega kataloga Krog je omogočen nakup vseh artiklov tekočega kataloga, ki bo še zmeraj izhajal tudi v tiskani izdaji. Slednjega je v obliki virtualnega kataloga mogoče prelistati tudi na spletu, kjer uporabnika klik na izbrani izdelek v virtualnem katalogu preusmeri na podrobnost izdelka v spletno knjigarno kataloga Krog.

 

Nekaj zanimivejših funkcionalnosti:

 

  • Privlačen in marketinško usmerjen atribut spletne strani je flash banner na uvodni strani, kjer se na uporabniku prijazen način izpostavlja večje število izbranih artiklov.
  • Lestvice najpogosteje ogledanih izdelkov.
  • Možnost ocenjevanja in komentiranja izdelkov.
  • Prikazi sorodnih izdelkov na podrobnosti samega izdelka.

 

Stran spletne kataloške prodaje pa je prav tako doživela svojo hrvaško različico z internetno prodajo tamkajšnjega kataloga Mozaik dobrih priča .

 
KROG - Mladinska knjiga
 
 
Lojze Bertoncelj
Lojze Bertoncelj
Mladinska knjiga Založba d.d.
Za sodelovanje z BuyITC smo se odločili že daljnega leta 2000 in za zaupanje, ki sta ga 'sevala' Christian in Aleš. V nekoga pač verjameš ali pa ne. Tako nismo imeli težav prepoznati ekipo BuyITC kot tisto, ki ji bomo po eni strani zaupali razvoj našega spletnega poslovanja kot smo si ga zamislili, in se po drugi strani pustili voditi. Osebno sem zadovoljen, da smo izbrali pravega in dobrega 'konja'. Zaupamo v rešitve BuyITC tudi v prihodnje. Dovolj dobro jih poznamo, da se lahko zanesemo nanje – na rešitve in sodelavce BuyITC-ja.