Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
 
Nazaj na referenceObišči stran
 
 
Facebook aplikacija - kdaj ste nazadnje nekomu napisali pismo ali razglednico?
 

Leto izvedbe projekta: 2011

 

V podjetju BuyITC smo skupaj s Pošto Slovenije poskrbeli, da se pozdravi z dopustov ne bi popolnoma preobrazili v kratka SMS sporočila. Pošta Slovenije je prepoznala trende seljenja tradicionalnih storitev na splet, saj je svojim uporabnikom omogočila ustvarjanje in pošiljanje Mojih razglednic preko spleta ter tako ponudila storitev, ki združuje virtualno z realnim svetom.

 

Osnovno storitev, ki jo Pošta Slovenije torej že ponuja na spletu, smo s pomočjo Facebook aplikacije »PS: Piši mi!« razširili z možnostjo ne le ustvarjanja Moje razglednice, temveč tudi Pisma ter tako obudili zanimanje za pisanje pisem in dopisovanje v nekoliko modernizirani obliki.

 

Zanimivejše funkcionalnosti aplikacije:

  • Za uporabnika - možnost ustvarjanja Pisma in Moje razglednice z izbiro različnih ozadij, dodajanjem fotografij direktno iz Facebook albumov, dodajanje nalepk, besedila različnih barv in oblik itn.
  • Za uporabnika je zanimiv še Moj poštni nabiralnik, ki nudi pregled nad prejetimi Mojimi razglednicami in Pismi ter "Lestvico najboljših" s seznamom uporabnikov z največ prejetimi izdelki.
  • Za naročnika - Povezava z uredniških sistemom, kjer je omogočeno spreminjanje in dodajanje predlog za apliakcijo.
  • Spremljanje podrobnih statistik v zvezi z aplikacijo.
 
Pošta Slovenije