Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
 
Nazaj na referenceObišči stran
 
 
Odzivno spletno mesto Slovenia.info
 

Leto izvedbe projekta: 2013

V BuyITC smo prilagodili portal www.slovenia.info različnim mobilnim napravam. Zaradi povečanega števila uporabnikov mobilnih naprav je fleksibilnost in prilagoditev portalov postala nujnost. V našem podjetju optimalno zadostimo s prilagoditvijo v odzivno spletno mesto.

Naročnik (STIP) se je za ta korak odločil zaradi statistik, ki so beležile velik porast uporabe mobilnih naprav za turistične namene (npr. za 230% več obiskovalcev z mobilnimi napravami, glede na leto 2011). Ti podatki tako podpirajo svetovne trende, ki kažejo izjemno porast uporabe mobilnih naprav pri odločitvah za potovanje, za rezervacije nastanitev in letalskih vozovnic, za pridobivanje lokalnih informacij (restavracije, transport) in deljenje izkušenj in mnenj s svojimi prijatelji po vrnitvi iz destinacije. 

Uporabniki sedaj lahko preko svojega mobilnega telefona dostopate do portala m.slovenia.info, na katerem lahko hitro preverite nastanitev, prireditve, vreme in vse drugo kar vas zanima o turističnem kraju v katerem se trenutno nahajate.

 
Spirit Slovenija Javna Agencija