Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
 
Nazaj na referenceObišči stran
 
 
Distributerji IBM programske opreme z novo spletno stranjo
 

Leto izvedbe projekta: 2014

 

Podjetje Marmis d.o.o. je distributer IBM programske opreme. Ponašajo se z najvišjim partnerskim nazivom IBM Premier Business Partner in verjamejo v kakovost IBM programske opreme! Njihovo delo je v celoti usmerjeno v podporo poslovnim partnerjem v Sloveniji, dolgoletne izkušnje v distribuciji pa so jim v pomoč pri iskanju najkakovostnejše rešitve za vsakogar.

 

Obstoječo spletno stran podjetja Marmis d.o.o. smo grafično posodobili in jo sestavili z uredniškim vmesnikom, ki omogoča fleksibilno urednikovanje spletne strani, saj lahko elemente preprosto iz orodjarne prenesete v osrednjo vsebino in tako poljubno kreirate nove postavitve elementov na spletni strani. V BuyITC pa smo poleg nove odzivne spletne strani poskrbeli še za grafično predlogo in urednikovanje eMail Marketinga. Naročnik bo tako lahko sedaj redno obveščal stranke o novi ponudbi, aktualnih novicah, dogodkih in tako ohranjal direkten strik s svojimi kupci.

 

Zanimivejše funkcionalnosti:

  • časovnica, kot glavni sestavni del vstopne strani
  • prenos dogodka v koledar uporabnika
  • prijavni obrazec, ki ga urednik poljubno doda v izbrani dogodek
  • uredniški sistem, ki omogoča dodajanje, brisanje, sestavljanje in urednikovanje vstopne strani in podstrani
  • uredniški sistem, ki omogoča premikanje, dodajanje, brisanje in urednikovanje elementov, ki so sestavni del spletne strani
 
Marmis d.o.o.
 
 
Milan Semen
Milan Semen
Marmis d.o.o., distribucija programske opreme IBM
V podjetju Marmis smo iskali rešitev popolne prenove spletne strani. Začeli smo s seznamom zahtev in jih posredovali potencialnim izvajalcem. Po uvodnem usklajevalnem sestanku z BuyITC smo definirali še podrobnosti uporabniške izkušnje in v kratkem dobili osnutek odzivne spletne strani. Skozi ves proces smo tvorno sodelovali in upoštevali konstruktivne predloge izvajalca, sledila je populacija strani z vsebinami in slikovnim materialom ter prenos znanja, kmalu zatem pa je nova spletna stran šla v produkcijo. Odzivi publike so odlični, v ospredju je seveda uporabniška izkušnja, ki je najpomembnejši element katerekoli strani, na naši strani pa cenimo lahkotnost urednikovanja in fleksibilnost rešitve. Zaradi strokovnosti, odzivnosti in kakovosti BuyITC ekipe jih lahko toplo priporočimo vsakomur, ki si želi vrhunsko prisotnost na svetovnem spletu.