Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
 
Nazaj na reference
 
 
Spletni časopis za zaposlene Nove KBM
 

Leto izvedbe projekta: 2013

 

Nova KBM redno in dobro skrbi za izobraževanje in obveščenost svojih zaposlenih. Na leto izide več številk internega časopisa, katerega namen je seznanitev zaposlenih z novostmi iz sveta bančništva, novostmi in aktivnostmi, ki se odvijajo v banki ter tudi sprostitev ob prebiranju nekoliko lažjih tem. Vsebine v večini pripravljajo zaposleni, obsegajo pa vse od strogo strokovne literature do tudi nekoliko bolj sproščenih tem kot je na primer potopis kakšnega iz zaposlenih ipd.

 

V preteklosti je časopis izhajal v tiskani obliki, v letu 2013 pa smo poskrbeli za prehod na elektronsko obliko časopisa in s tem tudi za prihranek dodatnih stroškov s tiskom in distribucijo časopisa po enotah.

 

Podoba časopisa je v primerjavi s splošno korporativno podobo nekoliko bolj sveža in barvita, uredniku časopisa pa dopušča precej svobode pri ustvarjanju vsebin:

  • dinamična sestava naslovnice časopisa,
  • prosto upravljanje (dodajanje) rubrik,
  • najrazličnejše oblikovne možnosti pri sestavi članka, med tem ko je zagotovljena konsistentna podoba (izpostavljeni odseki na barvni podlagi za pomembne informacije, izpostavljeni citati, oblikovane tabele...),
  • enostavna določitev avtorja članka (na spletu se samodejno prikaže kratki opis avtorja),
  • nadzor nad komentiranjanem vsebin idr.

 

 

 
Nova KBM