Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
 
Nazaj na referenceObišči stran
 
 
Združujemo iskalce in ustvarjalce priložnosti
 
Leto izvedbe: 2015

Na slovenskem trgu je prisotnih kar nekaj portalov, ki omogočajo iskanje zaposlitve in oglaševanje prostih delovnih mest. Želja naše stranke je bila ustvariti portal Moja priložnost, ki bi posamezniku omogočal gradnjo svojega profila in tako neke vrste motivacijo za delo na sebi, svojem znanju in izkušnjah. Portal ne predstavlja posredništva kot ostali, ampak le omogoča, da se osebe in podjetja najdejo med seboj. 

Odzivno oblikovan portal tako na eni strani za posameznike omogoča kreiranje profila po različnih vsebinskih sklopih, ki so strukturirani, tako da je na drugi strani za podjetja omogočeno še čim kvalitetnejše iskanje. Vendarle pa uporabniku dopušča svobodo izbire ali bo profil pripravljal zase ali bo profil naredil viden za podjetja. Prav tako so občutljivejši podatki življenjepisa zaščiteni, dokler uporabnik sam ne dovoli vpogleda ostalim.

Razen preglednega ogleda profila na spletu, je omogočen še izvoz v različnih formatih (PDF in XML – kompatibilen z Europass), kar omogoča tudi tiskanje profila, ki se ga enostavno lahko priloži k prošnji.
 
Moja priložnost d.o.o.