Rezultati
Rezultati
 

Rezultati

Razen drugih raziskovalnih del, ki jih opravljamo in služijo nenehnim izboljšavam tako pri naših storitvah in rešitvah kot pri projektih za stranke, so kot plod raziskav sskupine nastali tudi  produkti:


 

 
BuyITC eMail marketing
BuyITC eMail marketing
Celovita rešitev za e-poštni marketing izhaja iz analize potreb uporabnikov in zajema vse od orodja za dinamično sestavo predlog, pripravo vsebin, do naprednih nastavitev in podrobnih statistik. Poudarek raziskovanja je temeljil predvsem na odkrivanju prepostih, a učinkovitih načinov pripravljanja predlog e-poštnih sporočil. Tudi pri tej rešitvi je vključena vizualiuacija kazalnikov, kar smo podrobneje predstavljali na mednarodni multikonferenci Informacijska družba - IS 2012 kot delno tudi na Dnevih slovenske informatike 2012.
 
Buyitc eCommerce B2C, verzija 2.0
Buyitc eCommerce B2C, verzija 2.0

Prednost e-trgovanja in spletnih trgovskih rešitev z dobro infrastrukturo v ozadju je tudi v lažjem napovedovanju trendov, predvidevanju o vedenju uporabnikov in posledično boljšem poslovnem odločanju. Podlaga za le-to so analize in napovedi na podlagi statistik uporabe in vedenja uporabnikov.

Pri razvoju nove različice spletne trgovine, smo se osredotočali na vizualizacijo ključnih kazalnikov uspeha. Naše ugotovitve smo predstavljali tudi na Dnevih slovenske informatike 2012.

 
BuyITC Business Tasks
BuyITC Business Tasks
Novi načini razvoja kot so agilne metode zahtevajo spremembe na vseh nivojih razvoja. Pri razvoju lastne rešitve za projektno vodenje smo pri agilni proces razvoja prvič kombinirali z uporabniškim testiranjem v več iteracijah. Testiranje je privedlo do številnih zanimivih rezultatov, ki smo jih predstavili tudi na World Usability Day 2011.   
 
BuyITC Business Time&More
BuyITC Business Time&More
Kadrovsko informacijski sistem za podjetja, ki zagotavlja enostavno in učinkovito upravljanje časa in drugih kadrovskih evidenc, prihrani čas tako vodstvu kot zaposlenim.
 
BuyITC Business EDMS
BuyITC Business EDMS

BuyITC EDMS je celovita programska rešitev za upravljanje življenjskega cikla poslovnih vsebin. Združuje avtomatsko hrambo datotek, upravljanje, varovanje in izmenjavo vsebin z zagotavljanjem sledljivosti v dokumentnem skladišču.

 
BuyITC Business KM
BuyITC Business KM
BuyITC Knowledge Management (KM)  je uporabniško prijazen, varen in zanesljiv sistem za upravljanje znanja in idej v okviru razvoja kadrov. Produkt spremlja in podpira razvoj kompetenc kadrov kot tudi poslovnega sistema. Z ciljnim upravljanjem znanja v podjetju pospešujemo posredovanje znanja med zaposlenimi oz. projektnimi ekipami. Aplikativna orodja omogočajo učinkovit in pregleden zajem, katalogizacijo in iskanje »znanja« v vseh fazah izvajanja različnih poslovnih procesov. Orodje tako omogoča lažje vnovično delitev in uporabo znanja kar posledično poenostavi usklajevanje, komunikacijo in izvedbo projektov.
 
BuyITC eVprašalniki & eObrazci
BuyITC eVprašalniki & eObrazci
BuyITC eVprašalniki & eObrazci podpirajo zelo raznolike možnosti uporabe, saj