AKTUALNE NOVICE
2019 2018 2017 2016
Arhiv keyboard_arrow_down
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Alpeks z novo B2B spletno trgovino za gostince
20. SEPTEMBER 2018
Priznan veletrgovec izdelkov iz stekla, porcelana, keramike, nerjavnega jekla in emajla na področju jugovzhodne Evrope uspešno deluje že dobrih 28 let, sedaj pa so se v podjetju odločili še za korak naprej in prodajo izdelkov razširili tudi na splet.
Gostinci lahko tako od sedaj naprej nove zaloge gostinske opreme in drobnega gostinskega inventarja naročajo udobno kar iz pisarne ali domačega naslanjača, za kar je poskrbela naša ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju vzpostavitve spletnih trgovin.Nova spletna stran s spletno trgovino, ki je seveda odzivno oblikovana, prinaša osveženo predstavitev podjetja ter enostavno, pregledno in hitro iskanje po skupinah in posameznih izdelkih. Sam nakupni proces v spletni trgovini je enostaven in uporabniško prijazen ter kupcem omogoča udoben in hiter nakup. Kot prednost, poleg seveda vseh ostalih prednosti, pa bi izpostavili povezavo spletne trgovine z Datalab Pantheon ERP sistemom naročnika, ki zagotavlja avtomatizirano sinhronizacijo med trgovino in Pantheon-om, kar urednikom bistveno olajša delo.

V sklop prenove spletne strani in vzpostavitve spletne trgovine pa sodi tudi nov BuyITC WcM sistem, ki urednikom omogoča samostojno in fleksibilno sestavo predstavitvenih spletnih strani po principu sestavljanja lego kock. Uporabnik stran preprosto sestavi z zlaganjem elementov na mrežo, vnosom vsebine in določanjem grafičnih lastnosti elementa. Kar pa je pri vsem najboljše je to, da uporabnik za sestavo spletne strani ne potrebuje obširnega tehničnega predznanja ali poznavanja kateregakoli programskega jezika.

Rezultate našega dela si poglejte na https://www.alpeks.si, če pa tudi sami razmišljate o novi spletni strani ali spletni trgovini, ne odlašajte in nas kontaktirajte.
 
ZADNJE NOVICE
18. APRIL 2019
Vse bližje na poti do pametnega doma
6. FEBRUAR 2019
Po kreativni poti do znanja
22. NOVEMBER 2018
Registriran ponudnik programske opreme pri Arhivu ...
5. NOVEMBER 2018
Sodelovanje v SPIRIT razpisu E-POSLOVANJE 2019 - ...
2. OKTOBER 2018
Evidenca študentskega dela
VEČ NOVIC