Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
Omer Šabanović Omer Šabanović
Vodja marketinga, OTTO d.o.o.
Za sodelovanje s podjetjem BuyITC smo se odločili predvsem zaradi njihove reference (Neckermann). Cilj našega spletnega projekta je bil postavitev spletne trgovine s predpisanim korporativnim izgledom. Naloga je bila s strani podjetja opravljena, rešitev pa je prispevala k povečanju spletne prodaje. S storitvami BuyITC smo bili v celoti zadovoljni, vendar menim, da bi morale biti nekatere rešitve še bolje testirane pred vklopom v živo. Naše prihodnje sodelovanje je odvisno predvsem od zahtev lastnika domene iz Nemčije.
Enis Petrovič Enis Petrovič
Avtera d.o.o.
Sodelovanje s podjetjem BuyITC je doprineslo do vpeljave elektronskega poslovanje s poslovnimi partnerji (B2B), s čimer smo na Avteri omogočili hitrejši pretok informacij do partnerjev in večjo časovno fleksibilnost poslovanja. Z novo poslovno rešitvijo se je povečalo število partnerjev, ki poslujejo z nami. Zadovoljni smo tako z njihovimi storitvami kot medsebojnim poslovanjem.
Jure Gnilšek Jure Gnilšek
Geodetski zavod Celje d.o.o.
Iz množice slovenskih ponudnikov spletnih strani smo že pred nekaj leti na osnovi objavljenih izdelkov izbrali najzanimivejše. Po prvih ponudbah in opravljenih razgovorih smo ugotovili, da si lahko od podjetja BuyITC obetamo najvišjo kakovost storitve in najmanj težav pri izvedbi. Odločilna je bila torej zanesljivost. Storitev je bila opravljena na visoki strokovni ravni in naša pričakovanja v marsičem celo presežena. Najpomembnejša vprašanja so bila rešena intuitivno, brez utrujajočih usklajevanj med naročnikom in izvajalcem. Kot naročnik lahko trdimo da smo na koncu dobili res točno to, kar smo želeli. BuyITC je podjetje ki zna odgovoriti na vse izzive še tako zahtevnega naročnika.
Milan Semen Milan Semen
Marmis d.o.o., distribucija programske opreme IBM
V podjetju Marmis smo iskali rešitev popolne prenove spletne strani. Začeli smo s seznamom zahtev in jih posredovali potencialnim izvajalcem. Po uvodnem usklajevalnem sestanku z BuyITC smo definirali še podrobnosti uporabniške izkušnje in v kratkem dobili osnutek odzivne spletne strani. Skozi ves proces smo tvorno sodelovali in upoštevali konstruktivne predloge izvajalca, sledila je populacija strani z vsebinami in slikovnim materialom ter prenos znanja, kmalu zatem pa je nova spletna stran šla v produkcijo. Odzivi publike so odlični, v ospredju je seveda uporabniška izkušnja, ki je najpomembnejši element katerekoli strani, na naši strani pa cenimo lahkotnost urednikovanja in fleksibilnost rešitve. Zaradi strokovnosti, odzivnosti in kakovosti BuyITC ekipe jih lahko toplo priporočimo vsakomur, ki si želi vrhunsko prisotnost na svetovnem spletu.
David Plošinjak David Plošinjak
Vodja sektorja za e-poslovanje Probanka d.d.
Za prenovo spletnega portala smo se odločili zaradi zastarelosti obstoječe rešitve in posodobitve spletne prisotnosti na trgu. Cilj je bila podpora enotnega vmesnika za urednikovanje obeh vej, interneta in intraneta, ki bo enostaven in zmogljiv ter bo zagotovil naše potrebe po rednem nadgrajevanju vsebine in ponudbe. V začetku prenove smo si glede obiskanosti želeli, da bi bilo čim več oseb, ki bi iskale bančno ponudbo, našle in obiskale tudi naše strani in se navdušile nad ponudbo ter da bi jih naš »izgled« privabil tudi k ponovnim obiskom. Po vzpostavitvi je bilo predvideno predvsem nadgrajevanje ponudbe (vsebine) seveda pa tudi tehnološke in "prikazne" nadgradnje. Menimo, da sta razvoj in vzpostavitev potekala usklajeno, "fer" in da smo oboji ob razvoju napredovali tako idejno kot tehnološko.
referenca/3091/Probanka-spletni-portal
referenca/3087/Posta-Slovenije-spletni-portal
referenca/3084/Nova-KBM
referenca/7330/KBM-Infond-d-o-o
referenca/7285/Zupan-d-o-o
referenca/3086/Ciciklub-Mladinska-knjiga
referenca/3092/Diss
referenca/7331/HSE-Invest-d-o-o
referenca/6518/Spirit-Slovenija-Javna-Agencija
referenca/3196/Simply
referenca/3094/Madness-Shop
referenca/3193/Borzen-VR-Dokumentacija
referenca/3199/Simobil-Vodafone
referenca/6519/KULeBIKE
referenca/3085/Borzadela-Najdi-si
referenca/3093/Otto
referenca/3197/BrokerJet-Sparkasse
referenca/6522/PS-Moj-Paket
referenca/6604/Marmis-d-o-o-distribucija-programske-opreme-IBM
referenca/6613/VaD-prodaja-in-podpora-informacijskih-tehnologij-d-o-o
referenca/3097/Asterija-Pravno-in-poslovno svetovanje
referenca/6521/Fabriella
referenca/3095/Imex Trade-B2B-in-B2C-spletna-trgovina
referenca/7035/Drustvo-lastnikov-gozdov-Tisa-Domzale
referenca/7036/Davcno-svetovanje-Alfa-Omega-d-o-o