Zaupajo nam uspešna in dinamična slovenska podjetja.Zakaj nam ne bi tudi vi?
 
Urška Logar Urška Logar
vodja Borzedela
Projekt smo nameravali lansirati že prej, vendar so se ob hitrih spremembah na področju zaposlovanja pokazale potrebe po korekciji določenih funkcionalnosti. Lansiranje Borzadela.si je šele prvi korak na poti do tega, da bomo lahko dosegli cilje, ki smo si jih glede projekta postavili. Po lansiranju so predvidene marketinške aktivnosti, kasneje pa tudi prodajne aktivnosti. Z izvedbo projekta smo zadovoljni, BuyITC se je izkazal kot odziven in kvaliteten partner.
Lojze Bertoncelj Lojze Bertoncelj
Mladinska knjiga Založba d.d.
Za sodelovanje z BuyITC smo se odločili že daljnega leta 2000 in za zaupanje, ki sta ga 'sevala' Christian in Aleš. V nekoga pač verjameš ali pa ne. Tako nismo imeli težav prepoznati ekipo BuyITC kot tisto, ki ji bomo po eni strani zaupali razvoj našega spletnega poslovanja kot smo si ga zamislili, in se po drugi strani pustili voditi. Osebno sem zadovoljen, da smo izbrali pravega in dobrega 'konja'. Zaupamo v rešitve BuyITC tudi v prihodnje. Dovolj dobro jih poznamo, da se lahko zanesemo nanje – na rešitve in sodelavce BuyITC-ja.
Boštjan Marolt Boštjan Marolt
Borzen d.o.o.
Podjetje Borzen, kot organizator trga z električno energijo, zagotavlja visoko varnost pri trgovanju na svojih spletnih aplikacijah. Visoka varnost je ključni element, da pridobiš stranke in zato smo veseli, da smo pred leti začeli sodelovati s podjetjem BuyITC, ki se je kot eno prvih podjetij v Sloveniji lotilo razvoja aplikacij z elektronskim podpisom. Omenjen elektronski podpis nam, oziroma našim partnerjem pri trgovanju zagotavlja enostavno uporabo in varnost, ki je na medmrežju še kako pomembna.
Gregor Boroša, vodja projekta Gregor Boroša, vodja projekta
Trion d.o.o
Podjetje BuyITC smo izbrali zaradi njihove izkušenosti (izkušnje s sistemom Navision, ki je bistveni del našega podjetja), uglednih referenc in ugodne cene osnovnega projekta. Glede sodelovanja v prihodnje imamo veliko načrtov in želja, odpirajo se novi projekti, za katere bi bilo brez dvoma najugodneje, da se speljejo v sodelovanju z njimi, vendar bo vse odvisno od uspešnosti trenutno odprtih zadev.
Milan Semen Milan Semen
Marmis d.o.o., distribucija programske opreme IBM
V podjetju Marmis smo iskali rešitev popolne prenove spletne strani. Začeli smo s seznamom zahtev in jih posredovali potencialnim izvajalcem. Po uvodnem usklajevalnem sestanku z BuyITC smo definirali še podrobnosti uporabniške izkušnje in v kratkem dobili osnutek odzivne spletne strani. Skozi ves proces smo tvorno sodelovali in upoštevali konstruktivne predloge izvajalca, sledila je populacija strani z vsebinami in slikovnim materialom ter prenos znanja, kmalu zatem pa je nova spletna stran šla v produkcijo. Odzivi publike so odlični, v ospredju je seveda uporabniška izkušnja, ki je najpomembnejši element katerekoli strani, na naši strani pa cenimo lahkotnost urednikovanja in fleksibilnost rešitve. Zaradi strokovnosti, odzivnosti in kakovosti BuyITC ekipe jih lahko toplo priporočimo vsakomur, ki si želi vrhunsko prisotnost na svetovnem spletu.
referenca/3091/Probanka-spletni-portal
referenca/3087/Posta-Slovenije-spletni-portal
referenca/3084/Nova-KBM
referenca/7330/KBM-Infond-d-o-o
referenca/7285/Zupan-d-o-o
referenca/3086/Ciciklub-Mladinska-knjiga
referenca/3092/Diss
referenca/7331/HSE-Invest-d-o-o
referenca/6518/Spirit-Slovenija-Javna-Agencija
referenca/3196/Simply
referenca/3094/Madness-Shop
referenca/3193/Borzen-VR-Dokumentacija
referenca/3199/Simobil-Vodafone
referenca/6519/KULeBIKE
referenca/3085/Borzadela-Najdi-si
referenca/3093/Otto
referenca/3197/BrokerJet-Sparkasse
referenca/6522/PS-Moj-Paket
referenca/6604/Marmis-d-o-o-distribucija-programske-opreme-IBM
referenca/6613/VaD-prodaja-in-podpora-informacijskih-tehnologij-d-o-o
referenca/3097/Asterija-Pravno-in-poslovno svetovanje
referenca/6521/Fabriella
referenca/3095/Imex Trade-B2B-in-B2C-spletna-trgovina
referenca/7035/Drustvo-lastnikov-gozdov-Tisa-Domzale
referenca/7036/Davcno-svetovanje-Alfa-Omega-d-o-o