B2B in B2C spletna trgovina | BuyITC

Spletna trgovina za pospeševanje prodaje in osvajanje novih trgov.

B2B IN B2C SPLETNA TRGOVINA

Rešitev za pospeševanje prodaje in osvajanje novih trgov
je prilagodljiva vašemu prodajnemu programu in poslovnim potrebam.

Spletno nakupovanje narašča med osebami v vseh starostnih skupinah, zato je vložek v odlično e-commerce platformo dobra investicija.

Trendi spletne prodaje strmo naraščajo že zadnji 10 let, nov razmah pa doživlja spletna prodaja preko pametnih mobilnih telefonov. Z odzivnimi spletnimi rešitvami so tako pametni telefoni postali glavni fokus razvoja e-trgovanja. Spletni in mobilni uporabniki so postali potencialni potrošniki, kjer nakupovalne navade presegajo geografske, fizične kot tudi časovne omejitve.Razširite tudi vašo prodajo na splet in se približajte milijonom spletnih kupcev ter jim omogočite hiter, varen in privlačen nakup.

BuITC eCommerce rešitev omogoča hitro vzpostavitev spletne trgovine in poljubno nadgradnjo skladno z rastočimi poslovnimi izzivi in rezultati. Rešitev je skladna z GDPR usmeritvami in omogoča drugih tudi učinkovitih marketinških orodij kot sta eMail Marketing in eVprašalniki.
 

Pridobitve

  Večja prodaja z manjšimi stroški
  Popolna integracija z ERP
  Boljša izkušnja nakupovanja
  Večja transparentnost poslovanja
  Izboljšana plačilna disciplina
  Ciljno trženje in pospeševanje prodaje
  Boljše poznavanje kupcev
  Večanje lojalnosti kupcev
  Varnost in zanesljivost

Pridružite se našim zadovoljnim strankam

Že 15+ let
Že 7+ let
Že 10+ let
Že 9+ let
Že 20+ let
Že 6+ let
Že18+ let
Že 5+ let
Že 13+ let

Stopite v stik z nami

???
S klikom na gumb Pošlji se strinjate, da vaše kontaktne podatke vpisane v zgornji obrazec, uporabimo za namen odgovora na vaše vprašanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

Poglejte tudi