E-vprašalniki in E-obrazci | BuyITC

Dinamično ustvarjanje vprašalnikov in obrazcev ter spremljanje rezultatov anket, vprašalnikov in obrazcev

E-VPRAŠALNIKI IN E-OBRAZCI

Povežite se z zaposlenimi, strankami, poslovnimi partnerji ali spletnimi uporabniki tako,
da jim prisluhnete in jih bolje spoznate.

Z e-vprašalniki lahko na hiter, preprost in digitalen način pridobite ter analizirate koristne informacije.

Ko je govora o digitalnem, je uporabniška izkušnja vedno bolj postavljena v ospredje. Vendar vsakršno optimizacijo lahko načrtujemo šele, ko pridobimo bolj celovito sliko o obstoječem stanju. Tako se lahko e-vprašalniki uporabljajo tako v bolj raziskovalne namene, kot so lahko tudi priročen pripomoček pri določenih vidikih delovanja podjetja (prijave na delovna mesta, letni razgovori, napovedi dopusta in drugih izhodov ipd).Kaj si želijo, cenijo ali pogrešajo naši uporabniki, kupci, poslovni partnerji ali zaposleni? Danes ljudje radi delijo svoje mnenje, žal najpogosteje in z največjo motiviranostjo v obliki kritike, a so pripravljeni deliti tudi dobre izkušnje, želje, pričakovanja in predloge za izboljšave. E-vprašalniki omogočajo, da se vse te ocene in mnenja zbirajo kot strukturirani podatki, pripravljeni za nadaljnje analize, s čimer vse te informacije šele pridobijo pravo vrednost.

BuyITC eVprašalniki & eObrazci podpirajo zelo raznolike možnosti uporabe, saj omogočajo dinamično sestavljanje elementov vprašalnika ali obrazca ter dodatne, pomembne nastavitve, ki omogočajo prav takšen vprašalnik kot ga v danem trenutku potrebujete.
 

Pridobitve

  Preprosto sestavljanje
  Všečno oblikovani vprašalniki
  Možnost dodatnih nastavitev
  Prilagojene za uporabo na poljubnih napravah
  Hitrejši dostop do kupcev, uporabnikov in zaposlenih
  Varna uporaba
  Statistika rezultatov
  Izvoz rezultatov za analize

Pridružite se našim zadovoljnim strankam

Že 15+ let
Že 7+ let
Že 10+ let
Že 9+ let
Že 20+ let
Že 6+ let
Že18+ let
Že 5+ let
Že 13+ let

Stopite v stik z nami

???
S klikom na gumb Pošlji se strinjate, da vaše kontaktne podatke vpisane v zgornji obrazec, uporabimo za namen odgovora na vaše vprašanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

Poglejte tudi