Odzivne spletne strani | BuyITC

Spletne strani prilagojene za uporabo na poljubnih napravah

ODZIVNE SPLETNE STRANI

Rešitev s sodobnim pristopom modernizira vašo spletno stran,
jo naredi odzivno na vsako napravo ter dvigne vašo spletno predstavitev na mednarodno konkurenčno raven!

Spletna stran, ki se optimalno prilagaja uporabniški izkušnji izbrane naprave in je podprta z uredniškim sistemom, ki se prilagaja vašim raznolikim potrebam.

Dandanes je spletna stran prvi stik potencialnega kupca, uporabnika ali naročnika s podjetjem. In prvi vtis je zelo pomemben, ker v današnjem vizualno usmerjenem svetu pogostokrat vpliva na vse nadaljnje korake. S spletno stranjo želimo seveda uporabnike seznaniti z našim delom, ponudbo, se predstaviti, a želimo tudi, da komunikacija postane dvosmerna, želimo 'lead', želimo povratne informacije in želimo izgraditi odnos.Informacije še nikoli niso bile tako na dlani (s pametnimi telefoni prav dobesedno) kot so danes, a le-te morajo biti uporabniku predstavljene na všečen in pregleden, oz. kot bi v IT žargonu rekli, uporabniško prijazen način. Da lahko zagotovimo slednje so zelo pomembni tisti prvi koraki projekta, kot je analiza stanja in konkurence, upoštevanje trendov, interne potrebe in zahteve ter nenazadnje uporabnikove navade.

Z izkušenostjo, znanjem in strokovnim pristopom vas vodimo in vam pomagamo do učinkovite spletne rešitve, ki bo uporabniško prijazna tako za spletne uporabnike kot urednike spletne strani.
 

Pridobitve

  Boljša uporabniška izkušnja
  Večanje zadovoljstva uporabnikov
  Kreativna uredniška svoboda
  Dostopnost preko različnih naprav
  Prilagodljivost funkcionalnosti in vsebin glede na ciljno napravo

Pridružite se našim zadovoljnim strankam

Že 10+ let
Že 10+ let
Že 8+ let
Že 18+ let
For 15+ years
Že 10+ let

Stopite v stik z nami

???
S klikom na gumb Pošlji se strinjate, da vaše kontaktne podatke vpisane v zgornji obrazec, uporabimo za namen odgovora na vaše vprašanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

Poglejte tudi