Vodstvo
Vodstvo
 

Vodstvo

Christian Ribič, 
managing partner 
Christian Ribič

 

 

Vsak problem ima svojo rešitev. Hitrost in učinkovitost pa je odvisna od stopnje odkritosti in neposrednosti pri vzpostavitvi in obogatitvi poslovnih izzivov.

 

 

 

 

 

Christian Ribič je managing partner odgovoren za trženje in prodajo spletnih ter poslovnih rešitev. V informacijskem svetu je aktiven že 15 let. Kot računalniški tehnik se je zavedal, da tehnika ni dovolj, zato je svoje znanje obogatil s študijem ekonomije. Na fakulteti so ga sicer naučili poslušati, ker pa je želel razumeti resnično poslovno okolje, je vse bolj prisluhnil tudi »praksi«.

Sodeloval je pri razvoju konceptov in rešitev ključnih spletnih projektov v Sloveniji, večjih projektih na področjih upravljanja z dokumenti, e-arhiviranja, upravljanja odnosov s strankami ter izgradnji add-on rešitev za ERP sisteme s poudarkom na MS Dynamics. Na raznih konferencah redno nastopa kot predavatelj in predstavlja nove koncepte, rešitve in pridobljene izkušnje.

 

 

 

 
Aleš Zebec, 
managing partner 
Aleš Zebec

 

 

Odličnost in inovativnost sta pot do uspeha.

 

 

 

 

 

Aleš Zebec je 1999 diplomiral na Tehniški fakulteti Univerze v Mariboru, leta 2010 pa je diplomiral na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer trenutno opravlja magistrski študij iz poslovne informatike. Pridobljene ima tudi različne certifikate, Microsoft Certified Professional, Microsoft Certified System Engineer, Microsoft Certified Professional + Internet, Microsoft Certified Solution Developer (MCSD), ter opravljen strokovni izpit za strokovne sodelavce na področju zaposlovanja. Od 2003 je vavčerski svetovalec za informacijsko-komunikacijske tehnologije – specialist od leta 2003 in svetovalec za človeške vire od leta 2007.

 

V času študija računalništva in informatike je delal v podjetju Comtron d.o.o., kjer je po opravljeni diplomi nadaljeval poklicno pot kot sodelavec v oddelku inženiringa in kasneje kot vodja oddelka spletnih rešitev ter sodeloval pri večjem številu projektov informatizacije poslovanja.

 

Leta 2000 je soustanovil podjetje BuyITC d.o.o., ki je dejavno na področju elektronskega poslovanja, trgovanja in aplikativnih poslovnih rešitev za srednja in velika podjetja. Vodil je več kot 80 projektov razvoja programske opreme in integracije doma ter v tujini. V podjetju opravlja delovno mesto managing partnerja. Ima več kot 15 let izkušenj vodenja projektov informatizacije in razvoja programske opreme za različne branže.

 

Poleg rednega dela v podjetju je sodeloval na več poslovnih konferencah (Infos, Teleinfos, DSI, NT, OTS, itd.), predaval in vodil modul informatike za podjetja na GZS in napisal več strokovnih člankov na temo aplikativnih poslovnih in elektronskih rešitev. Od leta 1997 pa je tudi član IEEE Computer Society.

 

Je odločen voditelj, ki sebi in svojim sodelavcem postavlja jasne, dosegljive cilje ter smatra, da je kreativnost skupaj z inovativnostjo merilo uspeha. Odlikujeta ga odprtost za nove rešitve, želja po novem znanju in dostopnost, kar potrjuje tudi nominacija sodelavcev za nagrado CIO leta.

 

Trenutno dela na razvoju produktov upravljanja delovnih procesov, projektnega managementa, organizacije dela ter sistema za HRM, Employee Performance Management-a in knowledge management-a z imenom BuyITC Workflow Suite.

 

Pod njegovim vodstvom je BuyITC dosegel več pomembnih razvojnih korakov. Njegove izkušnje in osebna zavzetost so pripomogle k razvoju strokovnega tima, ki je razvil več produktov in uspešno zaključil večje število projektov srednjega in večjega obsega, ter kontinuirano uspešno posluje že več kot 10 let.