Spletne oglaševalske kampanje
 

Spletne oglaševalske kampanje

Splet nam na eni strani z novimi tehnologijami omogoča številne poti do svoje ciljne publike, po drugi strani pa se pogosto znajdemo pred dilemo katero pot ubrati.  V našem podjetju vam bomo pomagali izbirati prave poti!

 

V oglaševalskih kampanjah bomo združili naše različne produkte in rešitve tako, da bomo skupaj prišli do cilja, ki ga želite doseči.

 

S spletnim oglaševanjem podjetja strmijo k sledečim ciljem:

 

  • Povečati prodajo in povpraševanja po izdelkih oz. storitvah.
  • Izboljšati prepoznavnost podjetja, blagovne znamke ali izdelka.
  • Bolj neposredno informirati potrošnike, stranke o novostih, izboljšavah ipd.
  • Bolje spoznati potencialne potrošnike in stranke z analizo statistik njihovega neposrednega odziva, ki ga on-line okolje omogoča.
  • Zmanjšati stroške za oglaševanje v primerjavi z dragim oglaševanjem v klasičnih medijih.

 

Pri doseganju teh ciljem vam pomagamo s sledečimi storitvami in rešitvami:

 
Facebook oglaševanje
Statistika Facebookovih uporabnikov je impresivna: skoraj 700 tisoč slovenskih in skupaj skoraj 800 milijonov uporabnikov po svetu. Zagotovo se med njimi nahajajo tudi vaši potencialni kupci in stranke in mi Vam jih pomagamo nagovoriti.
 
Ad Word oglaševanje - Učinkovito oglaševanje za vsak žep!
Google je najbolj obiskana spletna stran na svetu in njihovo oglaševanje po ključnih besedah si lahko privošči prav vsako podjetje. Mi pa poskrbimo da boste za svoj denar dobili največ – najboljše razmerje med pozicijo in ceno prikaza.
 
Individualizirana direktna pošta
Uredniška aplikacija za elektronsko obveščanje omogoča hitro in enostavno ustvarjanje in distribucijo e-sporočil preko spleta širokemu krogu uporabnikov. Z aplikacijo lahko urejate sezname obveščanja in bazo uporabnikov, ustvarjate in pošiljate e-sporočila ter vodite evidenco (zgodovino) vseh poslanih e-sporočil. Prav tako pa lahko posamezna e-sporočila 'opremite' z individualiziranimi nagovori in vsebino.
 
Ad Manager – orodje za upravljanje oglaševalskih kampanj na spletni strani
BuyITC AdManager je spletna uredniška aplikacija, ki omogoča ustvarjati in upravljati oglaševalske kampanje ter tako izboljšati prodajne rezultate z nižjimi stroški. Prav tako pa omogoča merjenje uspešnosti s spremljanjem podrobnih statistik in analizo le-teh ob pomoči interaktivnih grafov.
 
Kreiramo bannerje
Oblikujemo navadne slikovne in animirane bannerje vseh dimenzij.