Izjava o varovanju zasebnosti
 

Izjava o varovanju zasebnosti

BuyITC d.o.o. je zavezan k varovanju zasebnosti svojih uporabnikov.

 
Piškotki (ang. Cookies)

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik. S tem si spletna stran lahko zapomni nekatere vaše odločitve (kako želite razvrstiti rezultate iskanja, kateri jezik ste nastavili…) in tudi spremlja število obiskovalcev,  vaše klike ter premikanje po strani, zato da lahko stalno izboljšujemo delovanje strani.

 
Katere uporabljamo?

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke za shranjevanje prednostnih izbir in nastavitev, ki delujejo kot vaš identifikator na strani. S pomočjo teh piškotkov prepoznamo tudi vašo lokacijo in tako prilagodimo nastavitev jezika. Podatkov, ki jih zbiramo s temi piškotki ne posredujemo tretjim osebam in jih uporabljamo razen za prilagoditve spletne strani, zgolj še za lastne namene analize in nadaljnih izboljšav vsebin in funkcionalnosti.Na posameznih straneh pa uporabljamo še:


  • www.buyitc.si - piškotek "BUYITC2" (trajanje do 1 leto)
  • help.buyitc.si - "HELP3" (trajanje do 1 leto)
  • tm.buyitc.si - "TA2ASP" (trajanje do 1 leto)
 
Nadzor nad piškotki

Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko tudi spremenite. To storite v nastavitvah brskalnika.

Običajno se sprememba te nastavitve nahaja v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«. Tam nastavite katere vrste piškotkov želite blokirati oz. omogočiti.

Piškotke lahko tudi zbrišete in sicer preko brskalnika. Izbris je običajno dosegljiv v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov (slika spodaj).

Nekateri brskalniki ponujajo tudi možnost nastavitve »ne sledi mi« ali »do-not-track«, kar pomeni, da lahko generalno zavrnete uporabo piškotov.

 
 
 
Nastavitve piškotkov
Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko tudi spremenite. To storite na spodnjih povezavah: