AKTUALNE NOVICE
2019 2018 2017 2016
2015 keyboard_arrow_down
2014
2013
2012
2011
2010
Kako načrtovati spletno stran, katere ciljna skupina so kmetje, sadjarji in vinogradniki?
8. SEPTEMBER 2015
Prenovili in nadgradili smo spletno predstavitev Zupan Sprayers

V podjetju Zupan že 25 let proizvajajo stroje in naprave za varstvo in nego rastlin najvišje kvalitete. Od konkurence jih razen kvalitete loči še proizvodnja strojev po meri in željah za znanega kupca. S stranko sodelujemo že dalj časa, letos pa je nastopil čas še za osvežitev in dopolnitev spletne predstavitve. 

Čeprav smo se sami skušali čim bolj vživeti v zahteve specifične ciljne skupine, nam je tokrat v veliko pomoč pri načrtovanju bila tudi sama stranka, saj pri podjetju Zupan odlično poznajo svoje naročnike in kupce ter njihove navade.


Predstavitev podjetja, novice o dogajanju v podjetju, sejmi, predstavitev proizvodnega in zastopniškega programa so po novem dosegljivi in optimalno predstavljeni na različnih napravah. Najobsežnejši del iz vidika razvoja pa predstavlja nova funkcionalnost – konfigurator, ki omogoča, da si uporabniki sestavijo točno takšen proizvod kot ga potrebujejo, ga shranijo, natisnejo ali zanj pošljejo povpraševanje. Kadar gre za B2B partnerje pa ga lahko direktno posredujejo kot ponudbo tudi svojim strankam.


Spletna predstavitev podjetja s proizvodnim in zastopniškim programom podjetja je povezana še s spletno trgovino, kar pomeni, da je pri izdelkih, ki jih je drugače mogoče kupiti v še spletni trgovini, omogočen nakup tudi tukaj.

 

V primeru, da se zanimate za vinogradniško in sadjarsko mehanizacijo ali zgolj iz radovednosti, vas vabimo, da konfigurator še sami preizkusite. Če pa tudi sami potrebujete kakšno posebno funkcionalnost na vaši spletni strani, smo tukaj. Vsak problem ima svojo rešitev. :)

ZADNJE NOVICE
18. APRIL 2019
Vse bližje na poti do pametnega doma
6. FEBRUAR 2019
Po kreativni poti do znanja
22. NOVEMBER 2018
Registriran ponudnik programske opreme pri Arhivu ...
5. NOVEMBER 2018
Sodelovanje v SPIRIT razpisu E-POSLOVANJE 2019 - ...
2. OKTOBER 2018
Evidenca študentskega dela
VEČ NOVIC