AKTUALNE NOVICE
2019 2018 2017 2016
Arhiv keyboard_arrow_down
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Odličen dizajn in kvaliteta dostopna vsem…
2. FEBRUAR 2017
…se glasi vodilo našega naročnika Smart Life, ki je svojo poslovno priložnost zaznalo v prodaji zmogljive strojne opreme, ki ni več del trenutnega proizvodnega programa različnih proizvajalcev. Veseli nas, da smo omenjeno vodilo podjetja uspešno odrazili tudi v njihovi novi spletni predstavitvi.

Za podjetje Smart Life smo vzpostavili tako imenovano One page spletno stran, ki je v zadnjem času priljubljena oblika spletnih predstavitev. Še posebej je takšna oblika primerna za tiste, ki imajo manjši asortiment ali želijo obiskovalcem izpostaviti ključne informacije, kot je to v primeru našega naročnika. Vse informacije so premišljene in predstavljene na zgoščen in jedrnat način, saj se vsa vsebina nahaja na eni strani, kjer ni prostora za dolge opise produktov in storitev. Sama stran je enostavna po sestavi in za uporabo. Še posebej je uporabniško prijazna do uporabnikov mobilnih naprav, saj za pregled vsebine ni potrebno klikanje, ampak se po vsebini premikamo s skrolanjem navzdol. Na strani je uporabljen minimalističen dizajn in čiste linije, kar še dodatno pripomore k preprosti uporabniški izkušnji. Seveda pa je stran tudi odzivno oblikovana in se tako prilagaja posamezni napravi na kateri se prikazuje.

Na tej točki pa se naše sodelovanje s Smart Life še ni zaključilo. Trenutno je v pripravi še B2B portal, ki bo dopolnil samo spletno stran. B2B portal bo poslovnim partnerjem podjetja omogočal naročanje preko spletnega sistema, uporabljal pa se bo tudi za obveščanje in komunikacijo.

 

Rezultat našega dosedanjega sodelovanja si oglejte na www.smart-life.si.

ZADNJE NOVICE
18. APRIL 2019
Vse bližje na poti do pametnega doma
6. FEBRUAR 2019
Po kreativni poti do znanja
22. NOVEMBER 2018
Registriran ponudnik programske opreme pri Arhivu ...
5. NOVEMBER 2018
Sodelovanje v SPIRIT razpisu E-POSLOVANJE 2019 - ...
2. OKTOBER 2018
Evidenca študentskega dela
VEČ NOVIC