AKTUALNE NOVICE
2021 2020 2019 2018
Arhiv keyboard_arrow_down
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Boljši pogled na svet
7. AVGUST 2019
Nova prestižna linija Zero Sash priznane blagovne znamke AJM je dobila svojo spletno stran. Za izjemno, moderno in hkrati unikatno, ekskluzivno linijo Zero Sash, ki jo sestavljajo okna, vhodna vrata, drsne stene in steklene fasade, smo vzpostavili spletno stran in zgodbo zaključili z izdelavo kratkega promocijskega filma.
Ker gre za hit med tovrstno linijo izdelkov, smo se lotili celovite prenove spletne strani in tako naredili enostransko spletno stran t.i. »one-pager«, ki enostavno navdušuje. Na spletni strani smo v celoti predstavili vrhunsko linijo izdelkov brez nepotrebnega klikanja ali dodatnega iskanja, vključili ogromno slik, predstavitvenega materiala in manj teksta, s čimer smo ponovno dokazali, da trditev »manj, je več« drži kot pribita. Hkrati je stran ustvarjena na odziven, »responsive« način, saj se zavedamo pomembnosti in porasta dostopa do interneta preko različnih mobilnih naprav. Na tak način vsak uporabnik zgolj uživa ob obisku spletne strani in se ne muči s premajhnimi teksti.

Prodornost podjetja AJM pa sega tudi izven naših meja. Ob domačem trgu delujejo tudi na trgih v Avstriji, Švici, Nemčiji, v Rusiji, na Japonskem in Hrvaškem, zato smo ustvarili spletno stran v več jezikih. Da bi še povečali dostopnost in prepoznavnost širšemu, mednarodnemu trgu, smo izdelali spletno stran še v francoskem in italijanskem jeziku. Na tak način smo podjetju omogočili mednarodno prepoznavnost in prodornost na trgu širom sveta.
Z enostavnim, a hkrati elegantnim, modernim in unikatnim izgledom spletne strani smo ustvarili zgodbo, ki navdihuje. Novo dimenzijo izdelkov, nov in še boljši pogled na svet pa si lahko pogledate tukaj.

Celotno rešitev smo izdelali z našim BuyITC sistemom za vzpostavitev in upravljanje pristajalnih strani »landing page-ov«, ki je primeren za realizacijo spletnih strani za manjša podjetja, predstavitev blagovnih znamk ali ključnih izdelkov, kot v tem primeru predstavitev linije Zero Sash. Rešitev je izredno enostavna za uporabo in vključuje možnost celovitega lastnega upravljanja.

Rešitev lahko deluje, za zgoraj omenjene namene, vzporedno z obstoječim sistemom v podjetju ali samostojno ob zamenjavi obstoječega sistema, s katerim lahko pridobite enostavno, celovito upravljanje z vsemi spletnimi mediji. V kolikor vas zanima, se lahko oglasite pri nas ali nas kontaktirate na info@buyitc.si.  
ZADNJE NOVICE
18. OKTOBER 2021
Nogomet ima dom navijačev!
1. SEPTEMBER 2021
Kaj imata skupnega BuyITC in BSF?
1. JULIJ 2021
Novi Event Manager za upravljanje dogodkov na ...
30. APRIL 2021
Profesionalni kuhinjski pripomočki in oprema ...
25. MAREC 2021
Vse za gradnjo, obnovo in dom - rastemo skupaj!
23. FEBRUAR 2021
Majhen korak, nove zmage, nov produkt ISAS
19. JANUAR 2021
SPIRIT projekti – dokaz naše odličnosti
14. SEPTEMBER 2020
Sodelovanje na prestižni mednarodni  konferenci ...
21. AVGUST 2020
Hvala za 20 let zaupanja!
22. JULIJ 2020
Uspešni tudi pri tretjem odpiranju – razvijamo in ...
VEČ NOVIC