AKTUALNE NOVICE
2020 2019 2018 2017
Arhiv keyboard_arrow_down
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Boljši pogled na svet
7. AVGUST 2019
Nova prestižna linija Zero Sash priznane blagovne znamke AJM je dobila svojo spletno stran. Za izjemno, moderno in hkrati unikatno, ekskluzivno linijo Zero Sash, ki jo sestavljajo okna, vhodna vrata, drsne stene in steklene fasade, smo vzpostavili spletno stran in zgodbo zaključili z izdelavo kratkega promocijskega filma.
Ker gre za hit med tovrstno linijo izdelkov, smo se lotili celovite prenove spletne strani in tako naredili enostransko spletno stran t.i. »one-pager«, ki enostavno navdušuje. Na spletni strani smo v celoti predstavili vrhunsko linijo izdelkov brez nepotrebnega klikanja ali dodatnega iskanja, vključili ogromno slik, predstavitvenega materiala in manj teksta, s čimer smo ponovno dokazali, da trditev »manj, je več« drži kot pribita. Hkrati je stran ustvarjena na odziven, »responsive« način, saj se zavedamo pomembnosti in porasta dostopa do interneta preko različnih mobilnih naprav. Na tak način vsak uporabnik zgolj uživa ob obisku spletne strani in se ne muči s premajhnimi teksti.

Prodornost podjetja AJM pa sega tudi izven naših meja. Ob domačem trgu delujejo tudi na trgih v Avstriji, Švici, Nemčiji, v Rusiji, na Japonskem in Hrvaškem, zato smo ustvarili spletno stran v več jezikih. Da bi še povečali dostopnost in prepoznavnost širšemu, mednarodnemu trgu, smo izdelali spletno stran še v francoskem in italijanskem jeziku. Na tak način smo podjetju omogočili mednarodno prepoznavnost in prodornost na trgu širom sveta.
Z enostavnim, a hkrati elegantnim, modernim in unikatnim izgledom spletne strani smo ustvarili zgodbo, ki navdihuje. Novo dimenzijo izdelkov, nov in še boljši pogled na svet pa si lahko pogledate tukaj.

Celotno rešitev smo izdelali z našim BuyITC sistemom za vzpostavitev in upravljanje pristajalnih strani »landing page-ov«, ki je primeren za realizacijo spletnih strani za manjša podjetja, predstavitev blagovnih znamk ali ključnih izdelkov, kot v tem primeru predstavitev linije Zero Sash. Rešitev je izredno enostavna za uporabo in vključuje možnost celovitega lastnega upravljanja.

Rešitev lahko deluje, za zgoraj omenjene namene, vzporedno z obstoječim sistemom v podjetju ali samostojno ob zamenjavi obstoječega sistema, s katerim lahko pridobite enostavno, celovito upravljanje z vsemi spletnimi mediji. V kolikor vas zanima, se lahko oglasite pri nas ali nas kontaktirate na info@buyitc.si.  
ZADNJE NOVICE
21. JULIJ 2020
Ponavadi razvijamo, včasih pa snemamo
7. APRIL 2020
Projekt mentorstva pri izdelavi magistrske naloge
11. FEBRUAR 2020
S pametnimi napravami do produktivnejšega dela in ...
2. SEPTEMBER 2019
Infond je postala Sava
20. AVGUST 2019
Zadihali smo z DIH Slovenija
VEČ NOVIC