AKTUALNE NOVICE
2020 2019 2018 2017
Arhiv keyboard_arrow_down
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Zadihali smo z DIH Slovenija
20. AVGUST 2019
Postali smo del ekipe strokovnjakov Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije. Ker imamo že več kot 19 let izkušenj s področja IT in ker je to rdeča nit našega dela, se poskušamo redno povezovati s partnerji, ki so naš nov zagon, dodatna motivacija in prinašajo nova znanja.

Slednje smo našli v DIH Slovenija, ki se trudi omogočati digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu. So stičišče, ki osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, nudi možnost povezovanja in izobraževanja, na lokalni, regionalni in mednarodni ravni; olajša dostop do financiranja digitalne transformacije in poveže uporabnike in ponudnike digitalnih inovacij ter omogoča sinergijo med digitalnimi in drugimi ključnimi tehnologijami. V tej miselnosti smo našli sebe in nemudoma smo se želeli povezati, saj v vsej tej poplavi digitalizacije in IT, vedno najdemo pravo rešitev za naše stranke. Rešitev, ki izboljšuje delovne procese, racionalizira stroške in je ob vsem tem še preprosta za uporabo. Hkrati pa se želimo nenehno izpopolnjevati in povezovati, saj le tako ostajamo zares dobri na svojem področju dela.

 

Z znanjem, ki smo ga pridobili in z rešitvami, ki jih razvijamo popolnoma sami, smo, vsaj tako lahko rečemo, postali strokovnjaki na svojem področju. S tem smo se vpisali v bazo strokovnjakov DIH Slovenija. Svoje storitve nudimo predvsem na področju digitalizacije poslovanja, od začetka do konca. V začetni fazi analiziramo, ocenimo obstoječe stanje, na podlagi katerega pripravimo načrt digitalizacije, ki ga v celoti realiziramo tudi v praksi. Realizacijo nam omogoča širok nabor obstoječih spletnih in poslovnih rešitev (Business Docs, E-računi, Event Manager, intranet, mobilne rešitve,..), ki so plod lastnega razvoja in temeljijo na celoviti platformi. Za specifične potrebe strank pa izdelamo rešitve tudi po meri.

Če želite z nami zadihati tudi vi, nas lahko obiščete ali nam pišete na info@buyitc.si. Za lažjo določitev pa si lahko pogledate tudi nekaj naših referenčnih projektov in se pridružite našim zadovoljnim strankam.

ZADNJE NOVICE
21. JULIJ 2020
Ponavadi razvijamo, včasih pa snemamo
7. APRIL 2020
Projekt mentorstva pri izdelavi magistrske naloge
11. FEBRUAR 2020
S pametnimi napravami do produktivnejšega dela in ...
2. SEPTEMBER 2019
Infond je postala Sava
7. AVGUST 2019
Boljši pogled na svet
VEČ NOVIC