AKTUALNE NOVICE
2020 2019 2018 2017
Arhiv keyboard_arrow_down
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
ESS projekt – EviDEnca študentskega dela
10. FEBRUAR 2020
V okviru operacije Evropskega socialnega sklada pod okriljem Študentske organizacije Slovenije smo bili izbrani za izvajalca projekta EviDEnca študentskega dela. Namen projekta je bilo izboljšanje zaposlitvenih možnosti mladih iskalcev zaposlitve, izboljšanje ozaveščenosti mladih in delodajalcev o kompetencah pridobljenih z začasnim in občasnim delom, spodbujanje mladih k pridobivanju kompetenc, ki so iskane na trgu dela ter okrepitev sodelovanja deležnikov na trgu dela.
BuyITC je v preteklosti že izvedel številne projekte na področju »e-kadrovanja in e-zaposlovanja« med drugim Severnica študentski servis, Borza dela, Moja priložnost. Izkušnje, predvsem pa kompetence iz razvoja teh rešitev so odločilno pripomogle pri pridobitvi in kasneje učinkoviti realizaciji informacijskega sistema za evidentiranje in dokumentiranje kompetenc študentskega dela. Ključne funkcionalnosti, ki jih sistem vključuje so baza podatkov kompetenc dijakov in študentov, ki zajemajo napotnice o opravljenih delih preko študentskih servisov, uredniški modul, ki omogoča upravljanje šifrantov del in kompetenc in je v celoti odzivno oblikovan, vmesnik za dostop upravičencem ZUTD in spletno stran za pregled del in kompetenc za dijake in študente. Študentje in dijaki lahko svoje kompetence, od zdaj naprej, preverijo tukaj. 
 
Pri vseh zgoraj naštetih projektih je šlo za rešitve povsem po meri naročnika, BuyITC pa nudi tudi nekaj standardnih rešitev na »kadrovskem področju« in sicer kadrovsko evidenco in evidenco delovnega časa, e-vprašalnike za potrebe letnih razgovorov, sistem za interno obveščanje in izmenjavo informacij in dokumentov in drugo.

Za dodatne informacije in predstavitev rešitev smo vam na voljo. Kontaktirajte nas. 


 
ZADNJE NOVICE
14. SEPTEMBER 2020
Sodelovanje na prestižni mednarodni  konferenci ...
21. AVGUST 2020
Hvala za 20 let zaupanja!
21. JULIJ 2020
Ponavadi razvijamo, včasih pa snemamo
7. APRIL 2020
Projekt mentorstva pri izdelavi magistrske naloge
5. MAREC 2020
Intranet - preprosto izboljšana interna ...
VEČ NOVIC