AKTUALNE NOVICE
2023 2022 2021 2020
Arhiv keyboard_arrow_down
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Optimizacija in avtomatizacija procesov z BuyITC IoT/IoS Smart Hub
22. JULIJ 2021

Se z idejo implementacije interneta stvari v vaše poslovanje spogledujete že dlje časa, pa ne veste kako bi se zadeve lotili in karseda izkoristili prednosti, ki jih ponuja? BuyITC IoT/IoS Smart Hub je celovita rešitev, ki povezuje internet stvari (IoT) s storitvami in vam na ta način zagotavlja številne prednosti in koristi za vaše poslovanje.
BuyITC IoT/IoS Smart Hub je najnovejši produkt našega podjetja, ki je plod lastnega razvoja. Uporaba IoT naprav se tako na zasebnem kot poslovnem področju konstantno povečuje, vendar pa je internet stvari brez povezave s storitvami zelo omejen, saj ne omogoča povezave naprav in proženja storitev, ki niso neposredno vezane na IoT napravo. Ta pomanjkljivost nam je dala idejo za razvoj novega produkta s katerim bomo našim strankam ponudili priložnost za maksimalen izkoristek prednosti, ki jih ponujata internet stvari in internet storitev.

Rešitev BuyITC IoT/IoS Smart Hub je zasnovana kot pametno omrežje, ki povezuje internet stvari (IoT) s storitvami. Sestavni del je IT platforma, ki na podlagi pravil neposredno poveže uporabnika in njegovo IoT napravo z različnimi storitvami. Na tak način posamezne IoT naprave delujejo vzajemno in s skupnim ciljem izvajanja nalog in ne samo informiranja ter nadziranja. BuyITC IoT/IoS smart Hub je celovita rešitev, ki jo sestavljajo pametni senzorji (SSE), interaktivni pametni uporabniški vmesniki (SGE) ter storitve v oblaku (SHS). Zaradi odprte platforme in prilagodljivosti sistema je možna uporaba na različnih področjih kot je proizvodnja, skladiščenje, upravljanje oskrbovalne verige, transport in logistika, malo in veleprodaja, kmetijstvo, upravljanje z energijo, zdravstvo, upravljanje infrastrukture, upravljanje stavb, avtomatizacija doma, pametna mesta itd.
V prvi vrsti je rešitev namenjena podjetjem, ki želijo optimizirati in avtomatizirati svoje poslovne in proizvodne procese ter izvajati ukrepe za bolj učinkovito uporabo virov (surovin, energije, časa). Rešitev pa odpira priložnosti tudi za inovacije proizvajalcev izdelkov, ki želijo svoje izdelke vključiti v internet stvari in storitev z neposredno dodano vrednostjo zagotavljanja poprodajnih storitev ter povratnih informacij o delovanju lastnih izdelkov.

Prednosti rešitve BuyITC IoT/IoS smart Hub:
  • optimizacija poslovnih procesov
  • izboljšana produktivnost
  • avtomatizacija poslovnih in proizvodnih procesov
  • povečana učinkovitost poslovanja in zmanjšanje stroškov
  • oddaljen nadzor v realnem času
  • avtomatizirana opozorila
  • večja učinkovitost pri porabi virov in energije
  • storitve in izdelki z dodano vrednostjo za stranke

Skupaj z nami in našo rešitvijo BuyITC IoT/IoS Smart Hub realizirajte vaše zamisli in povečajte učinkovitost vašega poslovanja. Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo glede možnost implementacije ter poiskali optimalno rešitev glede na vaše potrebe in želje.
ZADNJE NOVICE
10. MAJ 2023
Z novo barvo in novim dizajnom k novim zgodbam ...
9. JANUAR 2023
Topdom - vse za gradnjo in obnovo odslej na spletu ...
22. AVGUST 2022
Salon čevljev Kisilak z novo spletno trgovino za ...
5. JULIJ 2022
Nanos kreme za sončenje sedaj preprost kot še ...
7. JUNIJ 2022
70 % potrošnikov bo verjetno porabilo več pri ...
24. DECEMBER 2021
Zdravo in uspešno 2022!
16. NOVEMBER 2021
Korak bližje na razvojni poti do novega produkta ...
18. OKTOBER 2021
Nogomet ima dom navijačev!
1. SEPTEMBER 2021
Kaj imata skupnega BuyITC in BSF?
1. JULIJ 2021
Novi Event Manager za upravljanje dogodkov na ...
VEČ NOVIC