AKTUALNE NOVICE
2024 2023 2022 2021
Arhiv keyboard_arrow_down
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Nanos kreme za sončenje sedaj preprost kot še nikoli
5. JULIJ 2022

Poletje se je že začelo, ki pa poleg vseh radosti počitnic in dopustov, prinaša tudi večini ljudem ne tako ljubo opravilo, nanos kreme za sončenje. Ker med takšne ljudi spadamo tudi mi, se nam je utrnila ideja o razvoju inteligentnega sistema za nanos zaščitne kreme. V okviru še enega izmed naših raziskovalno razvojnih projektov, smo uspeli to idejo tudi realizirati in jo spremeniti v otipljivo obliko našega novega produkta ISAS.
Po uspešno zaključenem prvem in drugem projektnem obdobju, nas je čakalo samo še zadnje projektno obdobje, ki smo ga najbolj težko pričakovali, saj je naš nov produkt dobil končno podobo. Kot v prvem in drugem projektnem obdobju smo tudi tokrat dosegli vse zastavljene cilje obdobja in projekt uspešno zaključili:
  • testiranje uporabniške izkušnje (angl. User Experience, krat. UX)  uporabe prototipa ISAS naprave,
  • analiza in razvoj poslovnih modelov in modelov  trženja,
  • implementacija končne različice ISAS naprave,
  • testiranje strojne in programske opreme v realnem/operativnem okolju,
  • testiranje uporabniške izkušnje (angl. User Experience, krat. UX)  uporabe končne različice ISAS naprave,
  • izvedba pilotskega projekta,
  • empirična raziskava uporabe.


Najbolj razburljiv in dinamičen del projekta je seveda bilo testiranje našega novega produkta. Testiranje smo najprej izvedli interno in tako pridobili prve ključne informacije glede samega delovanja in uporabniške izkušnje naprave ISAS, ki smo jih uporabili pri implementaciji končne različice ISAS. Ker pa samo z internim testom ni možno pridobiti dovolj povratnih informacij, smo skrbno načrtovali tudi izvedbo pilotnega projekta, pri katerem smo sodelovali s podjetjem Terme Olimia, ki nam je odstopilo prostor za postavitev ISAS naprave. Naprava je med obiskovalci termalnega parka vzbudila precejšnje zanimanje, ki so z veseljem preizkusili delovanje. Iz odzivov uporabnikov smo ugotovili, da sta bili naša ideja in prav tako izvedba dobri, saj so bili z nanosom zaščitne kreme zelo zadovoljni. Predvsem so bili navdušeni nad hitrostjo in enostavnostjo nanosa, prav tako pa z občutkom na koži, ki ni pretirano masten, kot je običajno po klasičnem nanosu kreme. Izvedba pilotnega projekta nam je prinesla tudi nekaj novih idej za izboljšave, ki jih lahko realiziramo v prihodnosti.
Po uspešnem zaključku projekta in uspešni izvedbi pilotnega projekta, nas zdaj čaka še implementacija produkta na trg. Glede na pozitivne odzive uporabnikov, v tem delu ne pričakujemo večjih zapletov in se nadejamo dobrih rezultatov. Gremo novim zmagam naproti.Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj
 
ZADNJE NOVICE
14. JUNIJ 2024
Nobenih skritih stroškov pri dostavi
7. JUNIJ 2024
Spletno orodje za načrtovanje službenih poti
28. MAJ 2024
Ste naveličani usklajevanja več platform za ...
21. MAJ 2024
KingKong mobilna aplikacija za Android in iOS
16. MAJ 2024
Se soočate s časovno potratnim potrjevanjem in ...
13. MAJ 2024
Ali vaše naložbe v AI ne prinašajo pričakovanih ...
6. MAJ 2024
Nalaganje posodobitve ...
30. APRIL 2024
Ste naveličani časovno potratnega potrjevanja in ...
23. APRIL 2024
Amsterdamska pustolovščina: teambuilding v deželi ...
10. MAJ 2023
Z novo barvo in novim dizajnom k novim zgodbam ...
VEČ NOVIC